Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uber stiže u Slavoniju

Usluga Uber X od danas dostupna u Osijeku

Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
04.12.2019.
u 15:17

Svi novi korisnici koji odluče isprobati Uber u Osijeku dobit će popust od 15 kuna na prve dvije vožnje

Uber od jučer vozi i Osječane. Nakon Zagreba, Rijeke, Zadra, Šibenika, Splita, Dubrovnika i Istre, Uber je proširio svoje usluge i na istok Hrvatske.

- Slavonija je regija s velikim brojem potencijalnih korisnika, a sigurni smo da će naš dolazak dodatno smanjiti korištenje privatnih automobila, kao što je bio slučaj i u ostalim gradovima u Hrvatskoj - rekao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Cijena za start vožnje usluge UberX u Osijeku stoji 6 kuna, a minimalni iznos vožnje je 13 kuna. Naknada po kilometru vožnje iznosi 3,60 kuna, dok je cijena po minuti vožnje 0,60 kuna.

Svi novi korisnici koji odluče isprobati Uber u Osijeku dobit će popust od 15 kuna na prve dvije vožnje.

- Kako biste iskoristili besplatne vožnje potrebno je u Uberovoj aplikaciji pod opcijom “Plaćanje” unijeti poseban promo kod “UberOsijek”. Promo kod vrijedi samo za područje Osijeka – navode u Uberu.

VIDEO Građani o novoj Uberovoj opciji pomoću koje korisnici odabiru žele li da vozač razgovara s njima 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije