Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava za djecu

Uskrsna potraga za pisanicama ukrašenim fotografijama pasa

Foto: Privatni album
1/4
12.04.2019.
u 14:28

Posebne uskrsne pisanice tražit će se u subotu 13. travnja, a okupljanje je u 15 sati na terenu Indiga u Rakitju

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo organizira Easter Egg Hunt, uskrsnu potragu za pisanicama. Na svakoj pisanici fotografija je jednog od pasa o kojima se brinu na svom terenu u Rakitju.

Sudionici potrage imaju i poseban zadatak, nakon što pronađu pisanicu trebaju prepoznati koji pas se našao u njihovim rukama. Uz zabavu u prirodi, Indigovci su pripremili i zdrave grickalice i osvježenje. Kako se pripremiti za potragu doznat ćete i na njihovoj Facebook stranici, gdje ćete pronaći i fotke pasa koje vam mogu pomoći. A pronaći ćete i kako možete pomoći psima o kojima se brinu volonteri.

Potraga je u subotu 13. travnja, a da biste u njoj uspješno sudjelovali do 15 sati trebate doći u Radničku 9 u Rakitju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije