Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAGDANSKI DANI

Uskrsna čestitka Zorana Milanovića: 'Izloženi smo velikim izazovima'

Zoran Milanović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
11.04.2020.
u 09:47

"Svim građankama i građanima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, želim sretan i blagoslovljen Uskrs", rekao je predsjednik Milanović.

Predsjednik Republike Zoran Milanović uputio je uskrsnu čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, u kojoj stoji:

„Blagdan Uskrsa kršćanskim je vjernicima oduvijek vrijeme suočavanja s vlastitim odlukama, propitkivanja svojih postupaka, a s nadom i vjerom u novi početak i bolje sutra. Izloženi velikim izazovima današnjeg svijeta i prijetnjama koje su se nadvile nad cijelo čovječanstvo, vrijeme je to i za podsjećanje na najvažnija vjerska, ali jednako tako i svjetovna načela dobrote, istinske ljubavi prema bližnjem te poštivanja i uvažavanja. Prepoznajmo i prihvatimo ta načela kao opću poruku kako bismo složno pronašli rješenja za izazove s kojima smo danas svi suočeni, kao trajno nadahnuće za život u dostojanstvu, solidarnosti i spremnosti za pomoć drugima. Želim da vam blagdanski dani budu ispunjeni mirom i radošću te da ih provedete u krugu obitelji. Svim građankama i građanima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru, želim sretan i blagoslovljen Uskrs.“

Ključne riječi

Komentara 4

PU
paul-umpe
18:45 11.04.2020.

kad ti ateist cestita Uskrs.Nikad nije bio ni na jednoj misi osim 06.01 na cvijetnom trgu.

Avatar MargaretIC94
MargaretIC94
10:09 11.04.2020.

Michelle, 25. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅k︆︅i︆︅s︆︅s︆︅t︆︅o︆︅k︆︅.︆︅c︆︅o︆︅m

ED
edgar2
10:22 11.04.2020.

Predsjedniče, Blagoslovljen Uskrs Vama i Vašoj obitelji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije