Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVAO NA MOLITVU
Povratak na članak

Uskrsna čestitka kardinala Bozanića: Ovo je vrijeme razlučivanja onog što je bitno

Bozanić napominje da je već puno ljudi primijetilo da pandemija koronavirusa, koja je zahvatila svijet, potiče na obnovljeno traženje smisla.

Komentari 4

AN
angeomihael
19:33 11.04.2020.

Teška vremena Bozaniću moj a trajati će još četiri godine.Slavim samo 2025.Novu godinu.Ako preživim do tada.

VL
CH
chanchir
21:09 11.04.2020.

Njegove poslanice ni on ne razumi...

VL
ZB
Zlatan.balkanac
16:44 03.04.2021.

Bozaniću da te pitam nepto.. Vjernik sam ali po mom vjerovanju vjera se ne moli vjera se živi. E sad da te pitam ovako....Netko tko se pretstavlja največa dobrota i poštenje može dozvoleti toliku patnju i bol u svome stadu Al molim vas bez onoga da bog za svakoga ima namenu i da mu se sve zlo dolazi od božjek milosrđa te da vidi koliko je nečija vjera jaka ja nemogu prihvatiti da bog donosi zlo da bi proispito nečiju vjeru pazi koliko je to bolesno navječa dobrota i ljubav nam udari največu bol smrt djeteta bolest glat ratove silovanje a sve na račun dobroga boga iz silne ljubavi prema svome stadu po mome vjerovanju mi nismo sluge božje več smo podanici sluga božjih jel od pamtivjeka sluge božje jedu zlatnim žlicama obučeni u najfinije skute prinose žrtvu u obliku svojih podanika. Zar da ja ispovjedam svoje grehe preko sluge božjeg zašto pa valda taj isti bog zna sve moje grehe i o njima ovisi moja vječnost u kraljestvu božjem zašto da otkupljujem svoje grehe novcem i pokorom nekome tko je možda gori nego ja Ne mogu razumjeti da bog u ime svoje može dozvoleti da pola sveta gladuje.. dog se šačica časti i guši u obilju što život nudi dok neki ispunjuju svoje želje silujuči djecu stvarati robove ubijati iz zabave dal je to taj bog koji to dozvoljava največa ljubav i dobrota koja nam na taj način dokazuje da se ZLO nagrađuje dok poniznost i dobrota uvjek proispituje u ime boga kroz povjest je načinjeno najviše zla kroz vjerske ratove i ubijajne najgore ljucke sudbine su stvoren

VL
MA
Matrix5
21:13 11.04.2020.

Vrijeme ciscenja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.