Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA VLADE
Povratak na članak

Beroš: Lažne vijesti uznemiravaju, no radimo na nabavi opreme. Plenković: Idu nove mjere za gospodarstvo

Vlada je na početku sjednice odala počast preminuloj djevojčici u potresu koji je pogodio Zagreb.

Komentari 9

PO
pointmaker
11:52 26.03.2020.

On se nada odrzati zbog potresa i korone ali nece ici. Nas jadni napaceni sustav vodi ovu borbu ne hdz i plenki...ekonomija je proslost to svi znaju. Da su 30 godina radili dobro jos nekako ali oni su sve karte stavili na turizam i sad bi da mi platimo njihove greske i kradu. Nece ici...

VL
BA
Barbasmora
11:54 26.03.2020.

Nisan najpametniji sli mi necemo izbjec bankrotu. Mozda nije to ni toliko lose....a ksd krene drzava iz nule, mogli bi razmislit da postanemo porezno utociste. Novac bio bi na sigurnom, vlastnici tajni, porez minimalan...zakoni ne bi ostro sankcionirali pranje novca...... Ako racunsmo na turizam bolje da hiberniramo deset ili dvadeset godina, ako se ne ponovi nalik kriza.

VL
ĐM
Đuro.Mikšić
11:22 26.03.2020.

Sve ce dobro zavrsiti jer je vlada napravila dobre rezultate u zadnjih par godina i napravila visak.To ce nas drzati na zivotu. Kako su uspjeli nadoknaditi zaostatke bivsih vlasti tako ce nas sigurno i izvesti iz ove grozne situacije.

VL
BO
bolonjez
11:22 26.03.2020.

Treba i ovo izdržati, baš gledam malo Plenkovića, pa čovjek je na 1000 mjesta u jednom danu

VL
BK
Branimir Krešimir
12:08 26.03.2020.

Dobro je da se Vlada odrekla jedne plaće,ali to bi trebali učiniti i oni iz Sabora,ali isto tako ima umirovljenika,koji imaju bezobrazno visoke mirovine,koje su" zaslužili" u onom sistemu, što im je već davno trebalo ukinuti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.