Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU ZA VEČERNJI LIST
Povratak na članak

Ministar Beroš: Ne možemo biti apsolutno sigurni kad je riječ o samoizolaciji

Intervju možete pratiti uživo na našem Facebook profilu nešto iza 16 sati.

Komentari 14

SO
Sir Oliver
14:30 14.03.2020.

Obzirom kako HR policija ponizava ljude na velikim prijelazima, drzi ih po 20 sati da cekaju papir za prisilnu izolaciju, vraca strance nazad, oduzimaju osobne dokumente za vrijeme dok cekas, granica je od Cetvrtka stvarno zatvorena a reklama za ljetnu sezonu je vrhunska!

VL
KK
Kika- Kuja- Štrumfeta
22:57 13.03.2020.

Recite ljudima istinu!!! Sljeme je puno zarazenih, stotine! u bolnicama nema odmora i slobodnog dana, prijete otkazima...

VL
DU
Deleted user
22:49 13.03.2020.

U Hrvatskoj neće biti više od 1000 oboljelih pandemija gotova do kraja mjeseca.Biti će kako Kinezi žele.

VL
Avatar Observer
Observer
17:08 13.03.2020.

Zanimljivo je da korona virus COVID19 iskljucivo napada ljevicare , od Istre, Zagreba pa do Varazdina. Nema oboljelih Licana , Dalmatinaca ni Slavonaca.

VL
AG
agrokor
17:51 13.03.2020.

sad su došli iz njemaćke moji prijatelji i imaju samokarantenu ali pijedu po kafićima. znaci to ne radi zatvorite granice odmah

VL
DU
Deleted user
17:31 13.03.2020.

Situacija je ozbiljna i vlast sa kriznim stožerom vođeni sa strukom trude se da ima što manje posljedica ovakvog stanja, a pojedinci koji lupetaju i šire paniku mogu da si uplate putovanja u zaražene zemlje i tamo ostanu do smirivanja situacije jer to za njih nije ništa a kad sve prođe onda ih još ljepo sankcionirati novčano i kazneno... Pa tko voli nek izvoli.

VL
DU
Deleted user
17:03 13.03.2020.

Vlast i mediji namjerno šire paniku i vode društvo u potpuni kolaps! Ni pedeset tisuća života nije vrijedno društvenog rasula koje će nastupiti ako se zatvore granice,banke,proizvodnja i prijevoz roba - a život ne vrati u normalu! Zamisli te: cijelulu Europu smo stavili u karantenu zbog tisuću umrlih staraca! Prosječna dob umrlih u Italiji je 65 godina! U Hrvatskoj je više zaraženih malarijom do corona virusom!! Ovo je sve ludo. Od danas sam u "medijskoj karanteni"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.