Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV
Povratak na članak

Dretar o Plenkovićevu sanitarnom kordonu: To je radikalizam i zazivanje kulture straha

Milanović je odličan protuuteg rastućoj radikalizaciji iz HDZ-a, kaže Davor Dretar iz Domovinskog pokreta.

Komentari 89

PR
Prezvuršt
13:21 21.10.2020.

Ne daj se Drele!

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:47 21.10.2020.

Citajuci vecinu ovih komentara, ne preostaje mi nista drugo nego jos jednom ponoviti... svaki narod ima onakvu vlast kakvu i zasluzuje. A i rijec demokracija bi trebala biti redefinirana jer je nastala u anticka grcka vremena, a mnogo toga se od tada promijenilo... U ova moderna vremena ljudi su izlozeni takvom medijskom teroru i ispiranju mozga da vise nisu u stanju racionalno razmisljati, njihovi mozgovi su jednostavno paralizirani. Zato ja na demokraciju vise ne gledam kao na vladavinu naroda, nego kao na bezobzirni teror vecine ispranog mozga nad manjinom koja je kud i kamo pametnija i inteligentnija, ali bespomocna pred brojcano nadmocnim moronima... I zato predlazem jedan kratki test inteligencije za glasace na svim izborima, to je jedini spas...

VL
Avatar MK3
MK3
13:38 21.10.2020.

Hrvatska Desnica je toliko malo radikalizirana, da su KOS i UDB čak i 90tih morali izmišljati Labrador i Operu da je kao radikalnu prikažu... Točno to sada i Plenković radi i nemogu to prihvatiti, to više nije nadmetanje sa političkim suparničkom (DP-om) - nego takve neosnovane optužbe su ujedno i kvarenje ugleda Hrvatske u svijetu a i svjesno izguravanje dionika Sabora iz demogrtskog procesa govoreći radikalizirano o "septičkom kordonu"... Škoro iz niz razloga nije dobio moj glas - ali definitivno ne jer bi ga smatrao radikalnim (a i na to gledam) - tu je spomenuti "sanitarni kordon" radikalniji i nedemokratičniji od svega što sam Škoru ikad čuo reći... Kriviti Škoru i DP za poticanje atentata krivo je kao i kriviti Paragu ili Pupovca za to dok za to nema ama baš nikakve osnove osim retoričkih teza Premijera (a dobio i moj glas) koje kvare ugled u svijetu... Plenković je krenio u lov neupitne moči koja mu ne pripada (pogotovo ne u jednoj zapadnoj demokraciji), u HDZ-u to smije raditi mada mi se i tamo ne sviđa (jer je HDZ postao taoc najpametnijeg pametnog i nitko više ne misli svojom glavom) - no kao Premijer ima odgovornost koja mu to čak i zabranjuje jer "sanitarni kordon" je još gore nego "mi ili oni", jer "mi ili oni" ostavlja bar mogučnost za bilo kakav demokratski izhod a sanitarni kordon je totalitarno zaključan... Stvarno ne znam, zašto se sa Dreletom nebi moglo voditi dialog - ostaje samo da Plenković ne želi voditi dialog (kome sam ja to dao glas?!).

VL
SL
spusti_loptu
12:42 21.10.2020.

Ovaj Illiricum ispod ovog clanaka izgubio je njegov nekakav dalmatinski naglasak, ili je u zurbi zaboravio..?

VL
PR
Prezvuršt
13:21 21.10.2020.

Ne daj se Drele!

VL
RO
Rock
14:44 21.10.2020.

je li premijer zaziva nešto što lovci zovu sanitarni odstrjel? Uklanjanje onih koji nisu podobni da budu u društvu prema njegovoj percepciji? To je užasna poruka koja se šalje, to je radikalizam i zazivanje kulture straha.

VL
IL
ilustrator
11:56 21.10.2020.

zar nije i od ante starčevica žena bila srpkinja. srbi su krasni ljudi, ako nisu velikosrbi. oni tamo mi ovdje, susjedi smo, svako brine i odlučuje za svoje.

VL
PR
Prezvuršt
13:21 21.10.2020.

Ne daj se Drele!

VL
DU
Dubravazg
16:52 21.10.2020.

Dobro zbori Drele.

VL
PE
peronja
08:35 22.10.2020.

neki dan Đapić priča kako su postojali tajni dogovori Škorinog DP i Bernadićevog SDP-ea o kolaliranju. Nisam vjerovao u to, ali nakon istupa (ne Škore, on je prepametan) Vidović Krišto i Dreleta s jedne, a Milanovića s druge strane, u kojima brane jedni druge, čini mi se da je Đapić govorio istinu.

VL
Avatar KAMOCEMO_Zadar_sam_
KAMOCEMO_Zadar_sam_
08:08 22.10.2020.

Škorina supruga je izdanak srpske obitelji koja je nakon Drugog svjetskog rata pobjegla u Ameriku ......... "Suprugu Kim Ann Škoro je upoznao u zajednici americkih Srba u Pittsburghu"otac joj bio Srbin , pravoslavne vjeroispovijesti. Kad je njezin otac preminuo 2009.,, pokopan je uz misu zadušnicu u crkvi svetog Nikole, srpskoj pravoslavnoj crkvi u Monroevilleu, nedaleko od Pittsburgha ,,,,,,,,,,,, Na pitanje smetaju li je "komentari kad kažu kako Škoro nije bio u rovu s puškom, nego na turneji s gitarom", Kim Ann je odgovorila iskreno: "Pa smetaju. Apsolutno me smetaju. Moj Miro je cesto odlazio na ratište, nastupao, svirao, pjevao..i Tamburica mu je pucala

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:10 21.10.2020.

Davor Dretar u studiju Večernjeg lista govori o napadima na Domovinski pokret uz domoljubnu zakletvu da su oni kao pravi hrvati za dom, jamanje, laž i krađu spremni.

VL
FG
Fghfftujj
12:31 21.10.2020.

Vranjo meeee, Rvatine meeee, žderanje meeee, sveta majka crkva, gospa i anđeli meeeee, blajburg meeee, domoljubne fotelje meeee🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑

VL
Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
23:34 21.10.2020.

Dretar je u stranci koja okuplja ekstremiste poput Zvekanovića i Krišto..Oni potiču ekstremizam. Škoro i Dretar mogu okretati glavu od toga, ali to je fakt.

VL
VL
vlada1
13:54 21.10.2020.

Gospodin Dretar je primjer političara koji nas može povesti u svjetlu budućnost.

VL
DU
Deleted user
15:53 21.10.2020.

Pojma nemaju da ih vode u propast. Prvo je Škoro na vlast lukavo doveo Milanovića, a onda okupio naivne desničar pa ih netko gura protiv manje desnih, a pridružuje im se Milanović. Nije Plenki Bog zna što, ali ono što je njihov prijatelj Milanović onima koji su domovinu branili napravio u kuku vladi i sad dok je predsjednik, Domovinci ne vide "obnevideli" izgleda: Ploču poginulim HOS-ovcima bi bacio tamo negdje, 1. tko je "pogurao" da se temeljem pravednog zakona o dvojezičnosti, dopusti temeljem nestvarnih prijava boravišta u Vukovaru, uvođenje ćirilice i represija nad ljudima(ocem dva poginula branitelja) koji su skidali nelegalne ploče. 2. tko je"pogurao" da je pred kraj mandata u Kukuriku vladi bilo 47% Srba, iako po popisu ima 95% Hrvata 3. tko i zašto jedno desetljeće"gura" Šerbedžijine brijunske ekskurzije i s nekoliko milijuna kuna, a nije recimo poduprla hrvatskog branitelja srpskog porijekla Nikolu Pokrajca u najvećoj umjetničkoj svjetskoj disciplini preživljavanja 4. tko je podmetnuo Kukuriku vladi da razdvoji braniteljske mirovine na dva dijela, a nije to razdvajanje napravila i za abolirane . Time bi ako sada imaju istu mirovinu 3000 kuna za 10 godina branitelj(sa razdvojenom mirovinom recimo na 1000 kn+2000 kn) na eventualnom povećanju od 100% mogao imati 4000 kn, a njegov abolirani poraženi "neprijatelj" 6000 kuna 5. tko je sustavno smanjivao mirovine braniteljima nekoliko godina za oko 30%, a to isto nije radio i aboliranima koji primaju RH mirovine.

VL
PU
paul-umpe
12:58 21.10.2020.

joj jos jedan pevac bez karijere. drzi se ti gujda i svinja

VL
Avatar Burviles
Burviles
13:16 21.10.2020.

kak si ti sad pametan,drži se mikrofona ak još možeš !!

VL
MO
mosack
13:31 21.10.2020.

jedini koji se bave terorom straha su hrvatski desničari... i to terorom na vlastitim narodom... jer vama Hrvat nije bitan, policajac pred banskim dvorima nije bitan, bitno je samo "visokonadnaravno hrvatsko biće" kojeg ste vi tumači i koje preko vas poručuje Hrvatima što trebaju raditi, što trebaju misliti i koga sve treba mrziti. Naravno nijedan Hrvat neće niti pošteđen vašeg gnjeva ako ne misli kso vi. Po svojim metodama i stavovima Hrvatska desnica je najbliže komunističkoj partiji u HR politici.

VL
KO
Korda
18:57 21.10.2020.

Zar ovaj ikomu moze ista reci ! S tim Skorom je u Sabor usao zadnji sljam kakvog ni u KraDeSve-u nema.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.