Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ KARANTENE

Uskoro popuštanje u Primorsko-goranskoj: Od ponedjeljka ponovno rade kafići i trgovine

Rijeka: Pripadnici Civilne zaštite u patroli centrom grada
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
23.04.2021.
u 11:17

Online nastava i dalje će biti na snazi u većini županije

Kao i najavljeno, život u Primorsko-goranskoj županiji ponovno će se polako početi vraćati u normalu u ponedjeljak, 26. travnja. Stroga karantena u županiji trajala je dva tjedna kada su bili zatvoreni ugostiteljski objekti, ali i trgovine koje prodaju odjeću i obuću. Od ponedjeljka, oni će moći ponovno raditi. 

Od 26. travnja do 3. svibnja na snazi će biti nove mjere koje je donio Županijski stožer, a kada će ponovno moći raditi terase ugostiteljskih objekata i neesencijalne trgovine do 19 sati. Otvoreni će biti i muzeji, prenosi Novi list

Online nastava i dalje će biti na snazi u većini županije, no županijska pročelnica Edita Stilitin najavila je kako će se djeca u škole najvjerojatnije vratiti nakon 3. svibnja. 

 

VIDEO: Što bi trebali piti jesti prije i nakon cijepljenja, a što ne bi?

Komentara 1

IV
ive365
12:42 24.04.2021.

Koja pisurija, ovo je točno zajeb. naroda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije