Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varanje policama autoosiguranja
Povratak na članak

Zbog zlouporabe osiguranja USKOK provodi istragu protiv 150 osoba, šteta najmanje 2 mil. kuna

Osumnjičenike se tereti da su od početka veljače 2014. godine do 1. rujna 2015. godine od osiguravajućih društava bez osnove ishodili isplate od osiguranja automobilskih polica te na temelju toga pribavili znatnu materijalnu dobit

Komentari 3

LE
LeonardS
11:38 06.04.2016.

Bez pomoči odvjetnika teško da bi se to baš olako moglo

VL
DU
Deleted user
12:21 06.04.2016.

Je, je...Protiv nekih će se voditi postupci...A protiv Nekih...E neće. Tko uopće više vjeruje onima koji su plaćeni i ovlašteni loviti i kažnjavati one koji nas sve pljačkaju i potkradaju...kada vidimo kako veeeeliki meštri prolaze, a sitnije ribe ...njih se se lovi i onda se jaaaako galami da svi čuju kak je netko ulovljen......da imamo smrtnu kaznu, vjerojatno bi ih u živo prenosili da nas uvjere kako se >...Lopovi hvataju i nitko neće izbjeći odgovornost...Ma kaj god.

VL
LA
LANA555
13:06 06.04.2016.

Kolko su politicari popalili ? Naprimjer miki .Vrag ti dva miliona sprema onog kolko su maznuli i caca itd.Katastrofa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.