Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U LISTOPADU PROŠLE GODINE

USKOK: Mamić nam je poslao svoju izjavu, provjeravamo sadržaj

Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/2
16.03.2021.
u 18:47

Moj odvjetnik Miljević  je već nudio suradnju hrvatskom državnom odvjetništvu i USKOK-u, kazao je Zdravko Mamić na konferenciji za medije.

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala (USKOK) oglasilo se, kako kažu,  povodom brojnih upita vezanih za navode koje je Zdravko Mamić iznio na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Mostaru. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Prije svega ističemo da državno odvjetništvo uvijek i bez odgode poduzima sve zakonom predviđene mjere i radnje kada postoje osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti.

Potvrđujemo da je Zdravko Mamić 8. listopada prošle godine državnom odvjetništvu poslao svoju izjavu na stiku. USKOK je odmah po zaprimanju navedenog stika započeo sa provjerama njegovog sadržaja koje su još uvijek u tijeku", navodi se u priopćenju. 

Podsjećamo, Zdravko Mamić izjavio je na konferenciji za medije kako je već prošle godine nudio suradnju hrvatskom pravosuđu. 

- Moj odvjetnik Miljević  je već nudio suradnju hrvatskom državnom odvjetništvu i USKOK-u. Spreman sam podvrgnuti se detektoru laži. Ne znam više što da napravim. I 8. listopada prošle godine sam poslao svoju snimku sa svime ovime što sam vam danas rekao.

VIDEO: Zdravko Mamić o sucima 


 

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar Golum
Golum
19:09 16.03.2021.

Provjeravaju sadrzaj od 8.. listopada prosle godine...vec 5 mjeseci

LO
Lolita3
19:47 16.03.2021.

Više vjerujem Zdravku Mamiću nego ijednom sucu u RH.

CM
Crni_moj
19:23 16.03.2021.

Pa ovo stvarno može biti sve provjereno u roku od mjesec dana ako se hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije