3 14°C
 • Avatar vilapablo
  vilapablo:

  Ovo je dorađena i jednako glupa optužnica kao i prije. U rangu je s aferom štandovi. Ostojićev mup je bez natječaja dao posao Pripuzu i to po tri puta većoj cijeni od one koju je imao Grad Zagreb. Mup je ... prikaži još!e plaćao 2000 kn po toni, a Zagreb pod Bandićem je plaćao odvoz otpada 520 po toni. Grad Zagrebu je u to vrijeme plaćao najnižu cijenu CEZARU te su po znatno višim cijenama usluge Pripuzove tvrtke koristili i Ministarstvo unutarnjih poslova kojem je na čelu bio SDP-ov Ranko Ostojić, Grad Samobor, KBC Zagreb, Fond za zaštitu okoliša i mnogi drugi. Npr. Grad Samobor za istu uslugu plaćao 900 kuna po toni. Grad Zagreb je, dok je njime upravljala Sandra Švaljek, potpisala je ugovor na 660 kuna po toni za odvoz i oporabu otpada. Ova optužnica prema Bandiću je politička i kreirana još 2014. i sad se i dalje moraju u DORH tom opužnicom baviti koja pada kao i optužnica za štandove na sudu.

 • karlodrago:

  Da je Bandić ostao vjeran SDP-u nitko ga nebi dirao a ovako će mu nabijati sve što je i nije napravio loše. Maras će se načekati da Bandića smjene ili zatvore, tvrd je on orah.

 • Deleted user:

  Uzalud vam trud svirači...! Badava vam optužnice, istrage, ovo...ono... Tko je od takvih ikad bio osuđen na neku kaznu koja bi bila "edukativno-preventivna"? TKO? Da čujem! PS: to nije demagogija...to su ČINJENICE.

Još iz rubrike Vijesti

Hrvatska biskupska konferencija
HBK

Izađite na izbore na dobro naraštaja koji dolaze

Učitelji biraju udžbenike

Udžbenike će naslijediti, a digitalne sadržaje platiti

18. izdanje Večernjakovog pečata kojim se odaje priznanje najznačajnijim osobama u BIH
Spektakl u Mostaru

'Pjesmo moja' zapjevao je Čola, Ilma i Mia osvojile srca mladih, Mate oduševio