Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škola za život
Povratak na članak

Uskladili kurikul za povijest unatoč prekratkom roku

Kurikul sadrži pet koncepata s pet organizacijskih područja.

Komentari 5

DU
Deleted user
07:00 22.01.2019.

povijest u hrvatskoj pise pupavac a ministrica divjak tumaci povijest po beogradskoj i velikosrpskoj matrici...

VL
DU
Deleted user
07:18 22.01.2019.

Cini se da Ministrica moze raditi sto je volja jer sve prolazi kako bi se udovoljilo Vrdoljakovoj strancici.Ujedno,niti je za staviti Pupovca sa strane.U svakom pogledu najmanje kaze struka,ukoliko je jos uopce ima.Reforma u obrazovanju ide nekim svojim putem.Je li uspjesna?Tko ce ga znati.Je li cjelovita?Tko ce ga znati.Je li iskljucivo politicka?Bogmes je.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
08:06 22.01.2019.

Nadam se da će pisat...srpsko četnička gamad skupa sa JNA je dobila po nosu

VL
DU
Deleted user
09:45 22.01.2019.

Jesenti milu bigulicu, to je podli i opaki fejknjuz plasiran s gnjusnom ali prozirnom namjerom da se potkopa stablinost vladajuće koalicije bez koje nama nema ni života ni budućnosti.

VL
MI
misho32
19:45 22.01.2019.

nevjerojatno kliko je antipatična ta Divjakica , to je jedna nevjerojatno lažljiva i kvarna osoba , predstavlja se kao praktična vjernica a želi izbaciti vjeronauk iz škola, koji je samo izborni predmet , a evo u ovom slučaju najavila jee da će tražiti mišljenje kompetentnih institucija a onda donjeti taj kurikul o povijesti bez uvažavanje niti jedne primjedbe.Nevjerojatna je to bahatost i bezobrazluk ove vlade , koja totalno ignorira mišljenje javnosti , koju kao da želi natjerati na ulice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.