Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu mu se svidjeli

Uskakali u aute kako bi izvukli živu glavu: Turiste u divljini napao golemi piton

piton
Foto: Screenshot
1/2
01.10.2019.
u 09:04

Voziti se kroz divljinu nikada nije sigurno, pogotovo ako je ona stanište opasnih životinja...

U neugodnoj situaciji našli su se turisti koji su se pješčanom cestom kroz divljinu vozili prema južnoafričkom gradu Durbanu.

Njih je, naime, napao pet metara dugačak piton zbog kojega su turisti doslovno uskakali u automobil kako bi pobjegli.

Golema zmija prvo je uočena ispod prikolice na kojoj se nalazio čamac, a koji su vozili na obalu.

Dok ju je muškarac koji je snimao pokušao uhvatiti za rep i odvući, zmija se nije dala te je krenula na automobil.

Piton se popeo na prednji dio automobila, a na snimci se vidi kako vozač ne zna što učiniti, odnosno treba li bježati ili zatvoriti vrata i nastaviti voziti.

Na kraju je ipak odlučio ostati u automobilu te je brzo krenuo unatrag, nakon čega je piton pao s vozila, ali je nastavio potjeru.

Nekoliko metara dalje ipak je odustao i krenuo natrag u travu.

Inače, afrički pitoni nisu otrovni, no izrazito su opasni. Oštrim zubima mogu nanijeti velike rane, a svoj plijen progutaju za tren.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
11:22 01.10.2019.

Naravno , kao i uvijek...nije piton nikoga ganjao nego je stoka humanoidna ganjala njega, usla mu u kucu sa autima , svojim smradom i bukom......a ja se nadam danu kada ce se pojaviti piton dugacak 87 metara koji ce slistiti jedno 4,5 ljudi i lagano otici zaleći u hladovinu, sretan , kao i ja.

MM
Marljivi mrav
15:48 01.10.2019.

Iman i ja bebu pitončića... pa ne ganjan nikoga.. a eee.

SI
Sinisa1982
08:20 02.10.2019.

Ispada koda ih je napali 10 bijesnih lavova u naslovu. A je mi smo njima usli u teritorij kao i svima ali i mi smo dio svega ovoga kakvi god bili da bili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije