Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva neugodnost

Ušao u bakinu sobu pa u šoku gledao što je navukla na stopala umjesto čarapa

čarape
Foto: Twitter
11.07.2019.
u 10:51

Tražeći toplije čarape baka je, naime, naišla na seksualna pomagala u unukovoj sobi, no ona je mislila da je pronašla upravo ono za čim je tragala

Jedan mladić iz Japana našao se u poprilično nezgodnoj situaciji kada je vidio što je njegova baka navukla na stopala.

Tražeći toplije čarape baka je, naime, naišla na seksualna pomagala u unukovoj sobi, no ona je mislila da je pronašla upravo ono za čim je tragala.

Navukla ih je na noge i legla u krevet, no pravi šok uslijedio je kada joj je unuk ušao u sobu. Vidjevši što mu baka ima na stopalima, morao joj je reći istinu o čemu je zapravo riječ.

Kada je baki priopćio da to nisu čarape već nešto što on upotrebljava za seksualno zadovoljstvo, uslijedilo je nešto još gore – 'igračke' nisu mogli skinuti s bakinih stopala.

Kad je već doživio toliku neugodnost, cijelu je situaciju objavio na Twitteru, što je zabavilo mnoge.

Nakon što ih je skinuo s bakinih nogu, odlučio je da se ''čarapama'' više neće koristiti. No ne sumnjamo u to da će brzo nabaviti nove koje nisu bile ni na čijim stopalima...

Komentara 2

DU
Deleted user
12:25 11.07.2019.

ja mislio da je vidio vuka u bakinu krevetu a ono umjetnu vaginu na bakinim stoplaima. A jeb. vijesti...

Avatar f@nky
f@nky
12:24 11.07.2019.

...a šta dijete znade šta je 100 kila , tako i baka....;-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije