Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTAPOM U GLAVU

Ušao mu u kuću i pokušao ga ubiti dok je spavao

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
08.12.2015.
u 10:57

Prema navodima mještana Drenovaca najvjerojatniji razlog ovoga napada su neki njihovi raniji nerazjašnjeni računi

Policija je protiv 66-godišnjeg mještanina Drenovaca, sela u županjskoj Posavini, podignula kaznenu prijavu za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju.

Kako navodi policija, ovaj 66-godišnjak je jučer u ranim jutarnjim satima ušao u obiteljsku kuću u Drenovcima i drvenim štapom zamahnuo kako bi udario 42-godišnjaka u glavu dok je ovaj spavao. Na sreću u tome trenutku se 42-godišnjak probudio i pružio otpor napadaču. Uključila se u sukob i 33-godišnja supruga vlasnika kuće koja je napadaču istrgnula štap iz ruke te ga potom s njime više puta udarila po tijelu nakon čega je napadač pobjegao iz kuće.

Prema navodima mještana Drenovaca najvjerojatniji razlog ovoga napada su neki njihovi raniji nerazjašnjeni računi. Navodno je 66-godišnjak, koji je predan pritvornom nadzorniku PU Vukovarsko-srijemske, ranije bio i u zatvoru neko vrijeme.

>> Ubodeni se ne sjeća detalja jer je popio desetak red bull votki

>> Nožem ubola pijanog supruga dok ju je pijan tukao i prijetio

Komentara 3

YB
ybro
18:34 08.12.2015.

Te kuće nemaju ulazna vrata i brave?

SC
schwertransport
05:54 09.12.2015.

Novi Bruce Lee i u snu osjeti napad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije