Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI UZROCI

Urušio se zid kuće i usmrtio radnika, a dvojicu teže ozlijedio

građevinac
Arhiva
11.12.2010.
u 16:42

Trojicu djelatnika poduzeća "D&A zidar i fasader" iz Nedelišća u petak je na gradilištu zatrpala velika količina građevinskog materijala.

RIJEKA - Radnik Ivica Bujan (35) smrtno je stradao, dok su njegove kolege Matija Balog (37) i Krešo Šafranić (28) teže ozlijeđeni te se oporavljaju u riječkoj bolnici. Trojicu djelatnika poduzeća “D&A” Zidar i fasader iz Nedelišća, u petak je na gradilištu u Malom Lošinju prilikom radova na obiteljskoj kući u Ulici Šime Kvirina Kozulića 58, zatrpala velika količina građevinskog materijala, a nakon što se urušio zid kuće.

- Da, nažalost, to su naši radnici, ali molim vas nemojte me ništa pitati, teško nam je - kazao je jučer u telefonskom razgovoru Alen Novak, vlasnik poduzeća “D&A” Zidar i fasader.

Stanje ozlijeđenih radnika, koji su nakon ukazane prve pomoći s Lošinja u petak oko 18 sati helikopterom prevezeni u KBC Rijeka na Sušak, je teško, ali su obojica stabilno, potvrdio je dr. Hrvoje Štalekar, pročelnik Odjela traumatologije na Sušaku.

Matija Balog je zbog zadobivenih ozljeda obiju natkoljenica, zdjelice, podlaktice, ličnih kostiju i udarca u trbuh smješten na Jedincu intenzivnog liječenja, dok je Krešo Šafranić smješten u Jedinicu intenzivnog nadzora na Odjelu traumatologije.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:33 12.12.2010.

nadam se da su radnici socijalno prijavljeni......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije