Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istražuje se uzrok

Urušio se dio hotela u Kini: Poginulo je najmanje osmero ljudi, spasioci tragaju za nestalima

Rescue workers work next to a crane at the site where a hotel building collapsed in Suzhou
Foto: STRINGER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
13.07.2021.
u 06:44

Spasioci pretražuju ruševine u potrazi za preživjelima

Urušio se dio hotela u kineskom Suzhou, poginulo je osmero ljudi, a spasilačke službe tragaju za devetero nestalih u ruševinama, objavili su državni mediji u utorak. 

Do urušavanja dijela hotela Siji Kaiyuan u obalnom gradu došlo je u ponedjeljak poslijepodne. Spasioci pretražuju ruševine u potrazi za preživjelima. Ministarstvo za izvanredne situacije poslalo je svoj tim da im pomognu, pišu mediji. 

Istražuje se uzrok kolapsa, izvijestila je novinska agencija Xinhua. Hotel Siji Kaiyuan s 54 sobe otvoren je 2018. godine.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
Barbasmora
13:25 13.07.2021.

Amerikanci su bolji i u rušenju zgrada! Samo pogledajte koliko zrtava su imali amerikanci prije par dana! A Ovi samo par...

XA
xaron
15:49 13.07.2021.

Ove super sile Lete na Mars, a doma imaju neke probleme trečeg svijeta. I u ovom slučaju Amerika je dokazala veču efikasnost svog sistema.

DU
Deleted user
08:47 13.07.2021.

nema šanse da ikad idem preko Pelješkog mosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije