Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši i sadašnji
Povratak na članak

Urednici portala Vecernji.hr: Nema stresa koji nismo prošli i uspjeli preživjeti

Pokrenuli smo potportale, mobilnu aplikaciju i otvorili najmoderniji TV studio

Komentari 4

DU
Duupin
11:14 08.02.2019.

Uf uf jako vam je teško

VL
CV
cvetkovic
11:19 08.02.2019.

sexsizam zagrlio radnu kolegicu...ima toga i u medijima no nitko ni slova...nedaj boze da kujundjic se tako slika KOJA BI TO BILA VIKA

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:27 17.02.2019.

Sve čestitke ekipi koja radi osjetljiv i nepredvidljiv posao. Na portalu sam od Mušice, ali nekako najugodnije sam se osjećao za vrijeme Kovača, koji je razumio i novinarsku i informatičku stranu ovog, u to doba ipak novog medija. Danas se osjeća pritisak politike i određen oprez, a bombardira se portal organiziranim skupinama koje velikim brojem doslovce neinformativnih komentara i glasovanja na komentare kvare ugođaj portala. S druge strane VL je uspio imati veliki broj različitih novinara, cijelu lepezu od objektivnih i načitanih novinara do onih koji su direktno u svakom političkom sustavu našli svoje novo mišljenje. U posljednje vrijeme javlja se trend relativiziranja nesretnog fašizma i ratnog profiterstva u Hrvatskoj koji je dobio društveni odgovor u masovnom iseljavanju kompletnih mladih obitelji. Tek se javljaju analize te pojave iz Hrvatske koja samo što nije postala Švicarska, redakcija ulaže trud da se i to objavljuje, znam koliko je to zahtjevno i teško. U svakom slučaju VL ima najširu moguću publiku čitatelja svih društvenih skupina kakvu nemaju niti jedne druge novine niti portali i čestitam vlasnicima, vodstvu novina i novinarima na tako širokom opredjeljenju vodeće struje u hrvatskom novinarstvu.

VL
Avatar Sandra  Gojani
Sandra Gojani
11:00 08.02.2019.

Bravo ekipa!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.