Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meblo Trade

Uređenje dječje sobe i cijelog doma uz popuste do 30%, madrace 1+1 gratis, akcijske cijene keramičkih poločica sa zalihe!

Meblo Trade
Foto: PR FOTO
1/6
05.09.2016.
u 09:14

Dječja soba zasigurno je najbitnija prostorija za dijete koja služi za učenje, igranje, druženje s prijateljima, odmaranje i spavanje.

Meblo Trade dječje sobe su na popustu 20% , izrađene su od kvalitetnih i ekoloških materijala, naše stručno osoblje pomoći će Vam pri odabiru boja i elemenata te učiniti od prostora koji imate idealnu prostoriju u kojoj će Vaš mališan obožavati boraviti.

Jedna od bitnih karakteristika Meblo Trade dječjih soba svakako je mutifunkcionalni namještaj kojemu lako možete promijeniti namjenu i oblik - uz pomoć elementa poput kreveta na kat, mostova te radnih stolova koji se pomiču uzduž vodilice lako ćete radni prostor pretvoriti u prostor za igru i druženje.

Iz ponude izdvajamo i radni stol Mab po cijeni 1.190,10 kn i uz isporuku odmah, te stol Jolly  po cijeni 1.090,48 kn i uz isporuku sa zalihe.

Dječja soba može se nadopuniti i sklopivom garniturom Bon Bon uz popust 20%  po cijeni 4.891,20 kn , koja je sklopiva u mnoštvo različitih kombinacija, uključivo i kompoziciju za spavanje.

Do 30.09. u svim Meblo Trade salonima osigurali smo odlične popuste na sve programe namještaja, pa tako potražite dio asortimana madraca na akciji 1+1 gratis, a očekuju Vas i sjajni popusti na kuhinje, sjedeće garniture, keramičke pločice.

Više na www.meblo.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije