Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak prepucavanja
Povratak na članak

Ured predsjednika: Vlada obmanjuje javnost, premijer nam nije poslao dopis

Iz Ureda Predsjednika kažu kako su još u petak provjerili pristiglu poštu, no među mnogim pismima nisu pronašli dopis predsjednika Vlade.

Komentari 21

ST
stefj
14:01 08.11.2020.

Interesantno je kako vlada izbjegava odgovoriti na direktna pitanja, odnosno, izbjegava demantirati Milanovića. Em je točno naveo članke po kojima vlada krši zakon, em je naveo koje procedure vlada ne poštuje... Do sada nismo niti jednom dobili demante ili dokaze iz vlade da nije tako, nego uvijek neke priče i izmotavanja... Stvarno svašta...

VL
SI
siskic
15:02 08.11.2020.

Predsjedniče! Sve pohvale i podrška kako i na koji način ukazuješ na sav jad i čemer vlade rh. Samo jače udri i raskrinkavaj po lopovlucima i korupciji, jer je to rak rana hrvatskog društva. To kradoljube najviše boli. Oni suu naučili samo krasti i pljačkati ovaj narod i državu neprestano evo već 30 godina. Dobro da imamo kruha i vode.

VL
NE
Neo001
15:48 08.11.2020.

Karijes je opasna bolest naročito ako prodire u mozak, slučajni je najbolji primjer. Zato bi i krijes trebalo proglasiti opasnom bolešću.

VL
P1
Pobrkabi.1
14:35 08.11.2020.

Za sta sluzi ovaj presjednik par viceva za javnost javnost placa za viceve milijarde kunica

VL
DU
Deleted user
14:27 08.11.2020.

Pravi razlog za sazivanje sjednice VNS-a je da Zoke objasni sjedničarima kak je covid 19 običan karijes i da treba angažirati sve zubare u cilju suzbijanja karijesa opa.. covida 19

VL
DU
Deleted user
21:20 08.11.2020.

Nije kao dobio pismo. Onda mu se u prvom dnevniku podastre kopija primke s potpisom, e onda je to Jutelova škola. Milanoviću, pročitaj obraćanje američkoj javnosti velikog predsjednika Bidena i pokušaj zapamtiti tekst. Pročitaj 50 puta ako treba. Jako je poučno.

VL
DU
Deleted user
13:50 08.11.2020.

nekad su šatoraši volontirali za onu kokoš .. i vikali uz flašu vina da je nacionalna sigurnost u pitanju.. danas umiru ljudi od njihove ciljane politike svaki dan .. danas 4oje i nikom ništa .. nek si svoje spremi u arenu nedaj bože da im zatreba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.