Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆA KATEGORIJA

Uragan Florence blago slabi dok se kreće prema američkoj obali

Uragan Florence
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.09.2018.
u 07:23

Prijevozna poduzeća u Georgiji i Karolini ubrzala su rad kako bi sačuvala imovinu i zaposlenike na putu uragana Florence u srijedu, jer su se već osjećali poremećaji u američkom opskrbnom lancu.

Uragan Florence blago slabi dok se nastavlja približavati obalnim područjima Karoline u SAD, priopćio je u srijedu američki Nacionalni centar za uragan (NHC), dodajući kako još uvijek očekuju oluje i kiše opasne po život.

Florence, uragan koji zbog slabljenja prešao iz četvrte kategorije u treću, nalazi se oko 595 km istočno-jugoistočno od plaže Myrtle u Južnoj Karolini, s maksimalnom snagom vjetra od 185 km na sat, objavio je prognostičar u Miamiju na Floridi.

Središte Florence kretat će se preko jugozapadnog Atlantskog oceana između Bermude i Bahama u srijedu navečer i približit će se obali Sjeverne Karoline ili Južne Karoline u četvrtak i petak, izjavio je NHC.

Prijevozna poduzeća u Georgiji i Karolini ubrzala su rad kako bi sačuvala imovinu i zaposlenike na putu uragana Florence u srijedu, jer su se već osjećali poremećaji u američkom opskrbnom lancu.

Luka Wilmington u Sjevernoj Karolini produžila je radno vrijeme za vlakove i kamione kako bi očistila teretne kontejnere iz kompleksa. Pristup u luku bit će zabranjen u ponoć. Američki željeznički operator CSX Corp također zatvara vrata na svojim terminalima u srijedu navečer.

Ključne riječi

Komentara 3

GV
golub Vaso
09:55 13.09.2018.

who cares

ST
stjepanhrvat
07:34 13.09.2018.

Uh što sada četnici na ovom portalu pizde jer je uragan oslabio,jer neće biti Amerika razoreni po božijoj kazni kako oni kažu a da je pravde na ovom svijetu srbija nebi postojala ni na papiru.

RI
river
23:05 13.09.2018.

Uvjek ista glupost….Svake godine 3 dana prije nevremena svi urlaju ..napravi ovo napravi ono ….bježi To se ponavlja svake godine 3 do 4 x . Kad jedan urgan prodje ne sikiraj se drugi dolazi….Tako to bude iz godine u godinu.godine u godinu. Narod im više ne vjeruje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije