Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OPISU POSLA

Đurđevački vatrogasac zavukao se u rupu i izvukao psa koji se zaglavio

Spašavanje psa
Foto: JVP Đurđevac
1/6
16.10.2019.
u 15:47

- Pas je zaglavio u cijevi vodovodnog kanala. Malo su iskopali rupu, a onda je jedan od vatrogasaca otišao po psa - kazali su nam vatrogasci JVP Đurđevac.

Nesvakidašnja intervencija vatrogasaca dogodila se u Đurđevcu.  Naime, pas je zaglavio u cijevi, a njegovo jaukanje privuklo je ljude koji su pozvali vatrogasce koji su ga spasili. 

- Pas je zaglavio u cijevi vodovodnog kanala. Malo su iskopali rupu, a onda je jedan od vatrogasaca otišao po psa - kratko su nam kazali vatrogasci JVP Đurđevac. 

Fotografije intervencije objavljene na njihovom Facebook profilu oduševile su mnoge, a mnogi su im poručili: - Svaka čast! 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

GL
GlasnaJasna
20:17 16.10.2019.

Bravo! veliki čovjek!

ŠĆ
šćtrlj
16:19 16.10.2019.

bogme i ovome nije puno falilo da zaglavi

CA
cacko
16:51 16.10.2019.

Skidam mu kapu do poda. Taj covjek ima jos srce na pravom mijestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije