Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI DIVLJAČKOG NAPADA

Upozorio ih da poštuju zastavu, a oni ga tukli rukama, nogama i stolcem!?

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
24.07.2019.
u 12:25

Općinsko državno odvjetništvo u Puli objavilo optužnicu protiv napadača iz Pule.

Matej Bjekić (24), Robert Bitunjac (25) i 17-godišnjak sumnjiče se za teško ozljeđivanje umirovljenika Evelina Valea (67), a nakon što im je određen istražni zatvor, Općinsko državno odvjetništvo u Puli objavilo je za što ih se točno sumnjiči.

Iz tužiteljskog priopćenja proizlazi da su umirovljenika divljački pretukli samo zato što im je rekao da ne tresu štap sa zastavom i da poštuju zastavu!? Vale je 21. srpnja oko 6 sati čuvao inventar jednog pulskog kafića, a nakon što je upozorio mladiće na ponašanje, oni su otišli pa su se jedan sat poslije vratili maskirani s kapuljačama i tamnim kapama s prorezima za oči.

Jedan od napadača zatvorenom šakom zadao mu je više udaraca u desnu sljepoočnicu, a kada je Vale ustao sa stolca i pokušao pobjeći, drugi je mladić na njega bacio stolac koji ga je udario u desnu ruku. Napadač je sustigao Valeu te ga gurnuo na uzemljeni kontejner zbog čega je Vale pao na pod. Dok je bio na podu, sva trojica mladića udarala su ga nogama po tijelu, pri čemu su ga teško ozlijedili.

Bitunjac je inače aktivni pripadnik HV-a, a njemu i ostaloj dvojici istražni zatvor određen je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 31

DO
Dolinski
12:40 24.07.2019.

čiju zastavu?, hrvatsku? koji je razlog da napadači mrze vlastitu državu, danas je barem lako otić u njemačku. 10 godina zatvora svakom ako je ovo sva pozadine te priče

CR
croban1111
13:14 24.07.2019.

Hrvatski vojnik htio skinuti hrvatsku zastavu, a ovaj stari gospodin je skoro poginuo, braneći istu.To je bit ovog i ovakvih članaka, gospodo novinari?Ili?

WC
wolf_cro
13:08 24.07.2019.

Bez sumnje riječ je o divljačkom i kukavičkom činu za koji nema opravdanja. Međutim, mogli biste napisati o kojoj i kakvoj zastavi je riječ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije