Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADOM TALIJANU PRIJETILI PIŠTOLJEM

Upoznao je preko aplikacije, s njom dogovorio seks, pa ostao bez 1300 kuna

surfanje,kompjuter,računalo,internet
Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija
21.04.2021.
u 11:43

Kako je priopćila zagrebačka policija, mladić i djevojka fino su isplanirali kako da okradu 18-godišnjaka, a plan je uključivao i pripremu

Kako koristiti moderne tehnologije za počinjenje  kaznenog djela, vjerojatno je bila misao vodilja koja je 21-godišnjaka i 25-godišnjakinju potaknula na djelovanje, zbog kojeg su na kraju uhićeni te osumnjičeni za razbojstvo nad 18-godišnjim  talijanskim državljaninom.

Kako je priopćila zagrebačka policija, mladić i djevojka fino su isplanirali kako da okradu 18-godišnjaka, a plan je uključivao i pripremu koja se sastojala od komunikacije između 25-godišnjakinje i 18-godišnjaka preko aplikacije za upoznavanje. Nakon  što su se tako upoznali,  dogovorili su da se nađu radi stupanja u seksualne odnose, koje je 18-godišnjak trebao platiti. Mladić je na to pristao pa su se 15. travnja dogovorili da se nađu. Mladić je te večeri došao u stambenu zgradu u Ulici Pavlenski put, nakon čega je 25-godišnjakinji poslao poruku preko društvene mreže.

Ona je poruku pročitala, no na nju nije odgovorila. Umjesto toga, 18-godišnjaku je prišao 21-godišnjak koji mu je  zaprijetio pištoljem koji mu je prislonio na trbuh, nakon čega ga je zatražio novac. Preplašeni mladi Talijan iz novčanika je izvadio 1300 kuna te ih dao 21-godišnjaku. No ovaj  mu je i dalje prijetio pištoljem tražeći novac. Srećom, naišao je jedan građanin, pa je 21-godišnjak pobjegao. Uskoro su on i njegova pomagačica ipak nađeni i uhićeni te su kazneno prijavljeni.

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Hanok
14:34 21.04.2021.

luzeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije