Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor u Peruu

Upoznali se na internetu: Otputovala ga je upoznati, ubio ju je, raskomadao i prodao njene organe

Blanca Arellano
Seguridad y Defensa/Twitter
24.11.2022.
u 09:51

Blanca je upoznala Juana Pabla Jesusa Villafuertea Pinta (37), studenta medicine i biotehnologije na aplikaciji za igrice. Nakon što su bili u kontaktu nekoliko mjeseci odlučila je otputovati iz Meksika u Peru kako bi ga upoznala

Meksikanka Blanca Arellano (51) pronađena je mrtva nakon što je otputovala u Peru gdje je htjela uživo upoznati muškarca kojeg je upoznala preko interneta i dopisivala se s njim mjesecima. Bila je raskomadana i bez organa. 

Blanca je upoznala Juana Pabla Jesusa Villafuertea Pinta (37), studenta medicine i biotehnologije na aplikaciji za igrice. Nakon što su bili u kontaktu nekoliko mjeseci odlučila je otputovati iz Meksika u Peru kako bi ga upoznala. Ukrcala se na zrakoplov i bez traga nestala svega tjedan dana kasnije, piše Daily Mail.

Tražila ju je nećakinja koja se zabrinula nakon što tjedan dana nije mogla stupiti u kontakt s njom. Nazvala je Juana, a on joj je rekao kako se Blanca vratila u Meksiko, jer joj on nije mogao pružiti što je očekivala. No samo nekoliko dana nakon toga na plaži, blizu Juanova stana, pronađeni su dijelovi tijela bez glave, odsječeni prst s prstenom, te torzo bez organa. Tragove krvi policija je pronašla u stanu studenta medicine, pa je odmah i uhićen. Ispostavilo se da je krv Blancina, te je Juan optužen za ubojstvo, trgovinu ljudima i organima. 

Iako je negirao krivnju ostao je u pritvoru, a istraga se nastavlja. 

Video: Stjuardesa otkrila kakvi je putnici živciraju

Komentara 7

MO
modovisisajteMaraschino
10:33 24.11.2022.

37 godina, student i igra video igrice.... idealan muškarac...

TI
Tinček
12:19 24.11.2022.

To nije čovjek nego sluga nečastivog. Kakav sudent medicine, još sa 37?

WW
wwwcro
11:24 24.11.2022.

37 godina student… kod nas takvi dobiju posao kao saborski zastupnik ili u županijskom-gradskom poglavarstvu,a nerijetko siluju i pse pa odu u EU parlament kao Ivor Ivanišević…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije