Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brett Kavanaugh
Povratak na članak

Upitan Trumpov favorit za suca Vrhovnog suda: 'Pijan me odvukao u spavaću sobu...'

Žena koja je stajala iza anonimne optužbe otkrila je svoj identitet. Kaže da ju je napao prije 36 godina kada su bili srednjoškolci

Komentari 9

TE
TEUTA
22:14 18.09.2018.

Circus. Poljubio me prije 36 godina. Ja kada mi je zivot ugrorozen jedva cekam da zovem policiju a ne da cekam decenijama.

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
22:39 18.09.2018.

Koja perfidna ali opet sasvim providna, namještaljka, a koja ujedno nažalost još uvijek pali. U zadnjih par godina navodno seksualno zlostavljanje uz istovremenu podršku neoliberalnih lijevih medija, se profirilalo kao najučinkovitiji način uklanjanja političkih i inih protivnika. Prihvatanjem Istanbulske konvencijeje u Hrvatskoj će za par godina biti slična situacija.

VL
BL
bla3108
22:21 18.09.2018.

hahahaha banda je otkrila novo oruzje iliti pronalazak nemoralnih zena koje ce lagati za novac...cim su vidjeli da se optuzbe zena prihvacaju kao cinjenice iako nema dokaza bilo je gotovo

VL
PO
pozornik66
22:25 18.09.2018.

Njegova nominacija nije uopće upitna, ove optužbe su diktirane od demokrata .Dotičnoj se sad vratilo pamćenje nakon 36 godina. Nitko više ne obraća pažnju na ovake nebuloze već ljevičarski portali

VL
RE
reborn
09:00 19.09.2018.

Strašnih li optužbi... Odvukao ju je u spavaću sobu, ali ona je tek pomislila na vrištanje kada su bili u spavaćoj sobi. Pokušao joj je skinuti kupaći kostim, ali očito u tome nije uspio jer mu se "upalila lampica", ili barem ta "gospođa" to tako tvrdi... Stavio joj je ruku na usta a ona se uplašila da ju nenamjerno ne uguši?!? Pri tome je još bio pijan i imao 17 godina, što implicira da je kao maloljetan konzumirao alkohol (a što je u SAD teška optužba)... Sve same nedokazive klevete kojima nije cilj tražiti pravnu zadovoljštinu i kaznu, nego osobu diskreditirati. UDBAška posla (na američki leftardski način)

VL
IB
iva.begovic
09:57 26.09.2018.

One žene koje se nakon 30-ak godina "sjete da su bile seksualno napastovane", nisu žrtve. One su nasilnice koje umanjuju vjerodostojnost žena koje su doista žrtve. Kao žena, grozim ih se. Optužbe protiv ovog Kavanaugha čine mi se kao zlouporabaa pokreta "me.too", i kamo to sve skupa ide i kamo istina, uz pomoć medija, može zalutati, strašno je to. Ako ne uspije dokazati krimen od prije 30-ak godina, treba ju najoštrije osuditi za klevetu, uznemiravanje, nanošenje štete časti i ugledu. U doživotni zatvor s takvom zlotvorkom.

VL
TO
Toni70
23:02 18.09.2018.

Kako vidimo suci nisu suci nego Politicari su ti koji donose demon-kratske presude kao nekada diktatori . Vjeruju djeci da bi shebali suca i to bez ikakvog dokaza . Naravno Amerika i njihov zakoni su još muški kaubojski . Najvišejviše na svijetu i maju roblja -zatvorenika koji rade za jako sitnu lovu i sa lakoćom skoro svi zarade doživotne robije...Pored najstrožih "zakona" na svijetu opet najviše kriminala od mnogih budala , Ili od gladi i očaja .. Pred postavlja se mnogi budu zatvarani ( Njemici vjeruju) i do 30% nevinih robuje tamo samo tako...

VL
KE
kelab
22:17 18.09.2018.

Katolik je. Nema sanse.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.