Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u karlovcu

Upao u zgradu HZZO-a i jednu od zaposlenica fizički ozlijedio

policija ilustracija portal (1)
Dino Stanin/PIXSELL
22.02.2013.
u 18:59

M. S. (54) upao je u područni ured HZZO-a u Karlovcu te tražio da mu ispate novac na koji nije imao pravo

Nakon jučerašnjeg događaja u Područnom uredu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Karlovcu M. S., 54-godišnjak iz Vojnica, pritvoren je, a zaradio je i dvije kaznene prijave. On je, naime, upao u zgradu HZZO-a tražeći isplatu novca na koji nije imao pravo. Tada je počeo vikati, prijetiti ubojstvom, a jednu djelatnicu je i fizički napao.

Navodno je od djelatnica tražio da mu novac isplate iz svog novčanika. Karlovačka policija potvrdila je ovaj događaj, a neslužbeno doznajemo da mu ovo nije prvi sličan slučaj. U posljednjih mjesec dana već je imao sličan napad u prostorima HZZO-a, a zbog sukoba s liječnikom u Vojnicu već je demolirao ordinaciju. Ovoga puta prijavljen je zbog prijetnje i narušavanja reda i mira.    

>> Brinje: U bijegu muškarac koji je pijan napao četiri žene

 

Komentara 1

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
20:34 22.02.2013.

na smrt strijeljanjem,uz eliminaciju cijele obitelji te susjeda koje ga okružiju zajedno s obiteljima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije