Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalni okršaj

Upao je u slastičarnicu s nožem i krenuo u pljačku, ali na ovo definitivno nije računao!

Zaposlenik se suprotstavio pljačkašu i oteo mu nož
Foto: screenshot
11.12.2018.
u 09:13

Nije najpametniji pljačkaš na svijetu, ali je jako opasan – rekla je zaposlenica Leslie

Policija američkog grada Seattlea traži čovjeka koji je opljačkao više ugostiteljskih objekata, a na internetu se pojavio i video jedne od njegovih manje uspjelih "akcija" u kojoj mu se suprotstavio hrabri zaposlenik.

Ta pljačka dogodila se 25. studenoga, ali je tek sada isplivala u javnost. Naoružani razbojnik ušao je u slastičarnicu Baskin-Robbins, zgrabio zaposlenicu za pregaču, stavio joj nož uz trbuh i zatražio novac. Međutim, nije računao na njezinog kolegu koji je ostao nevjerojatno sabran u uznemirujućoj situaciji.

Pogledajte video pljačke:

Rekao je lopovu da se smiri pa krenuo otvarati blagajnu. Čim se blagajna otvorila, lopov je ispustio nož kako bi zgrabio novac – a zaposlenik je iskoristio priliku. Uzeo je nož i uspio nakratko otjerati lopova koji je krenuo prema vratima, no onda se predomislio i vratio, preskočio pult i krenuo natezati se sa zaposlenikom. Uslijedio je krkljanac u kojem je zaposlenik, između ostalog, lopova udarao nogama, a nespretni kriminalac na kraju je pobjegao s plijenom od urnebesnih 6 dolara.

– Nije najpametniji pljačkaš na svijetu, ali je jako opasan – rekla je zaposlenica Leslie, piše Fox.

Srećom, nitko od zaposlenika nije ozlijeđen, no policija savjetuje ljudima da se u takvoj situaciji nikad ne suprotstavljaju kriminalcima.

Pogledajte i video dabrova u dućanu:

Ključne riječi

Komentara 15

TR
tratincica68
10:55 11.12.2018.

Pao mu secer.

ST
Startrack
13:45 11.12.2018.

Ovdje je ogromna budala taj djelatnik, kosooki, stomu je oteo noz. Morao ga je zbost kad je krenuo preko pulta. Ja se nebi sekund mislio. Nebi sekunde proveo u zatvoru za to u USA.

BR
brzzzy
17:09 11.12.2018.

Eto sad će se javiti pametnjakovići i izjaviti da cenci uvijek izvuku deblji kraj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije