Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokumenti otkrili
Povratak na članak

Švedska sve zabrinutija zbog moguće ruske agresije

Švedska je nedavno obnovila neke od svojih obrambenih oružanih sustava koji su prvi put bili aktivirani tijekom Hladnog rata

Komentari 24

Avatar lvan12
lvan12
23:59 01.12.2016.

Švedska nije članica NATO pakta...

VL
VI
veliki_izdajnik
01:30 02.12.2016.

Nevrerojatno koliko su Svedske medije navalili da se Svedska udruzi u Nato Pakt. 70 godina respektabilna i neovisna drzava da sada kobajagi odjednom mora birati stranu? Eto Finska nema problema s rusima, u cemu je problem?

VL
DI
Dijego
04:11 02.12.2016.

Ovakve gluposti se sire a svi znamo da je amerika i NATO najaca sila znaju to i rusi i mislim da nemaju namjeru da rusi napadaju svetsku jer znaju da bi dosao odgovor od NATO-a.Ovakve propagande su opasne samo za covjecanstvo ,ovo samo znaci da amerika i NATO zele napasti ruse, a znamo i radi cega to su vise puta pomenuli da rusi nemozeju imati toliko prirodno bogatstvo bez njih i njihovih gazda.

VL
GO
goran2hr
09:57 02.12.2016.

Kada bi Rusija okupirala Švedsku, onda bi ona morala brinuti, o ilegalnim imigrantima koji su ušli u Švedsku.

VL
DU
Deleted user
01:35 02.12.2016.

U Švedskoj treba smjena vlasti da bi opet bila slobodna.

VL
Avatar Amerika je agresor
Amerika je agresor
22:58 01.12.2016.

Pa će zbog toga da kupe američkog oružja za jedno milijardu dolara. Idemo, još malo pa nestalo.

VL
MX
Mister X
09:10 02.12.2016.

Kad jedan pametni dodje u Švedskoj na tu jaku i mudru ideju onda je to pametna "Švedska" zašto se ne ugledam o na nju. Znaju da su Rusi kao luckasti bez vrućih šveđanki ! Eto zašto sam siguran da čee se dogoditi nuklearni rat u budučnosti . Zato jer u vrhu politike su večinom bolesni ljudi koji če izmisliti razlog ( iako ne postoji nikako ) Kad su SAD i Rzsija ratovali Kada su Rusi u prošlosti napadali oteli dio Amerike ? Kad su Rusi ubili jednog jedinog Amerikanca . Nije uopće bitno glavno je da je mržnja prema njima takova da žele narod od 130 milijuna da izgladne do smrti . Iako ne vjerujem da nebi prije kraja poslali svoje rakete da na zapad odlete jer im više neće trebati ! ? Na tu ideju ne može se uopće doći !!!

VL
IS
istri
14:03 02.12.2016.

da napadne svedsku, budite pametni zasto bi ? zbog cega, ? zar nije bolje da se bavite pametnijim poslom.?

VL
GO
goran2hr
09:52 02.12.2016.

Da li je i Carl Bildt sada u strahu?

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:04 02.12.2016.

Svedska je sve "zabrinutija" zbog Ruske "agresije" koje nema, ali zato ih niti malo ne brine svakodnevno paljenje automobile po njihovim gradovima od starne islamista koji su ih preplavili stvorili uvjete da cak niti policija cije aute takodjer pale ne smije uci u pojedine cetvrti Svedskih gradova. Zanimljiva "zabrinutost".

VL
DU
Deleted user
15:33 02.12.2016.

U medjuvramenu kasnite sa vjestima o tim beznacajnim bezkintarosima. Brisite me opet. The Wall Street Journal je objavio da je neki kineski milijarder kupio od meksika cetiristo pedese tisuca tona laganog aluminija. Pametni meksikanci raciklaza se itekako isplati.

VL
DU
Deleted user
03:24 02.12.2016.

Prije će biti da Rusija gleda kako da opstane pritisnuta NATO paktom i sankcijama,a ne da napada Švedsku...To su priče za djecu...Recite pošteno,resursima su bogata zemlja i mi bi istu raskomadali i zarađivali na njihovim potencijalima...

VL
DU
Deleted user
22:58 02.12.2016.

Svedska je uvek bila "neutralna" drzava.Za vreme WWII,fabrike za proizvodnju celika(tada najboljeg u svetu-a mozda i danas),su radile 25 sati na dan.Taj celik su prodavali Hitleru,i zaradili su ogroman novac,u ono vreme.Prodavali-ne davali besplatno!Svedska iSvajcarska su bile jedine zemlje,koje Hitler nije napao.Svedska,zbog toga,sto ih je Hitler smatrao Arijevcima.Plava kosa,plave oci.Göring je bio ozenjen Svedjankom,te imao letnjikovac u Svedskoj,koji je redovno posecivao.Svedjani su u ratu prosli kao niko drugi u svetu.Ispaljena su 3 metka,za vreme trajanja celog rata(ha,ha,i to u lovu).Zaradili su ogroman novac.Ali njihovi susedi Danci,Norvezani i Finci nisu bili te srece.Posle rata,Svedska je usla u fazu socijaldemokratije,te bila obecana zemlja.Ustaska emigracija je imala svoje utociste u Svedskoj.Drugo najvece u Evropi,ako ne racunamo grad Ulm(koji je bio ustaski centar Evrope posle rata).Optuzivali su Ruse,da ih svojim podmornicama spijuniraju od kraja rata-pa do danas.Pocetkom devedesetih,Svedske vlasti su nevoljno priznale,da su sve godine od zavrsetka WWII,pa do juce,bacene u otkrivanju Ruskih podmornica.Doduse,ustanovilo se,da su godinama osluskivali vidre i dabrove,misleci da su to podmornice.Izvolite gospodo,proverite.Inace,najveci ljubitelji Amerikanaca,posle Engleza-su Svedjani.Istovremeno,najveci mrzitelji Rusa,posle Amerikanaca i Engleza,su upravo Svedjani.Neopisiva je njihova zalost,posle pobede Trumpa.Inace,na domacem planu-izbeglice im vode unutrasnju politiku.Postoje hiljade,i hiljade porodica,koje ne rade,nisu nikada radili,a nece ni raditi,jer naivne Svedske vlasti nasedaju na price koje te porodice serviraju.Uglavnom su sa podrucja Afrike,te muslimanskog sveta.Zahvaljujuci vrednim radom Evropskih imigranata,Svedska i dalje opstaje.Naravno,podrazumeva se-i samim Svedjanima.Srbi,Hrvati,Madjari,Grci,Italijani,Poljaci su najvrednije nacije u Svedskoj.Njihova socijala je raj za neradnike.Ha,ha,postoje hiljade i hiljade slucajeva,gde se stranci iz Arapskog sveta zale,da ne mogu da rade-jer stalno im je rat u mislima.Svedska sve to uredno placa.Situacija se polako menja,jer desnica se sve vise i vise stavlja na stranu Rusa,jer oseca da ih je drzava lagala godinama.Kako ce se to zavrsiti,niko ne zna,ali je cinjenica,da sem Nemacke,Svedska prima najvise izbeglica.

VL
Avatar babas
babas
15:55 02.12.2016.

I ja se bojim francuske okupacije. Ne tako davno je francuska vojska vršila zločine na hrvatskom narodu.

VL
Avatar whitesox
whitesox
11:15 02.12.2016.

putin je prijetio skandinavskim zemljama da su legitimni ciljevi njihovom oružju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.