Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURIZAM SE OPORAVLJA
Povratak na članak

Oživljavanje sezone: Uvode se izvanredne trajektne linije zbog velike gužve

U zadnja 24 sata u Hrvatsku je ušlo oko 20.000 turista, rekao je ministar i podsjetio kako Njemačka noćas otvara granice i da njeni državljani neće morati u samoizolaciju nakon povratka u zemlju. Zatim "kreću" Austrija i Mađarska, dodao je rekavši da se nakon 15. lipnja očekuje otvaranje najvažnijih tržišta Srednje Europe.

Komentari 9

SP
Spezzi
18:38 14.06.2020.

smanjite doživljaj prije izbora. većina gostiju su ili naši iseljenici koji dugo nisu mogli doći u RH ili strani vlasnici vikendica.

VL
KU
kurta10
17:07 14.06.2020.

Kako se približavaju izbori očekivani broj turista raste, a Gari iskače i iz pašteta. Ne bi se čudio da do kraja sezone srušimo i rekordnu prošlu. Samo da nam se ne dogodi "koronaparty", a onda nećemo navući ni 10%. Sve ovo oko otvaranja granica mi izgleda poprilično aljkavo. Bez ikakvih pravila u nadi da ćemo pokupiti neke pare, a da neće doći do žarišta. Baš onako kako uostalom i vode državu. Bez glave i repa.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
17:05 14.06.2020.

Zadnja tri dana sam bio u Crkvenici,zaista tuzno,i sumrno,zaista turisti nedostaju,plaze apsolutno sve prazne,gradska,pa onda "Crni Mol",sablasni,35%lokala skroz prazno i zatvoreno,nesto malo se krece rivom uvecer domaci i nesto jjestana se krece gradom,onako na prste prebrojat,par-placevi prazni,tri kune parking u gradu,a pored plaze besplatni,tusevi ne rade,javni WC-vi takodjer ne rade,ma bas tuzno,za ovo doba godine.

VL
NE
Neonacionalist
17:42 14.06.2020.

Tek je sredina šestog a pravo ljeto nije ni počelo i naravno da će ove godine sezona nešto kasniti ali u sedmom i osmom mjesecu će biti dobra turistička posječenost , naravno zasigurno osjetno manje nego proteklih sezona ali opetet zadovoljavajuće .

VL
Avatar EtTore
EtTore
20:36 18.06.2020.

vojne, vojne, kaj bi mi u Vinskoj rekli!

VL
LL
lijepa_li si
18:11 14.06.2020.

neka neka

VL
DU
Deleted user
16:49 14.06.2020.

Najbitnije da turisti dolaze jer će nam biti bolji život i sve jeftinije nego do sada.Kad im se toliko vesele najviše bi volio da opet krene Covid19 pa da se ludilo utišao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.