Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARAKEŠKI SPORAZUM
Povratak na članak

UN-ov Migracijski pakt podijelio Europsku uniju

Njemačka usvojila sporazum, Slovačka nije, zbog čega je tamošnji ministar dao ostavku

Komentari 11

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
10:21 01.12.2018.

Treba samo zemlje koje su odbacile marakeško smeće staviti na kartu, pa će se jasno vidjeti strategija. Uspostavljen je sanitarni kordon za zapadnu Europu na liniji Italija-Austrija-Mađarska-Slovačka-Poljska, još dodatno ojačan Češkom i Švicarskom. Dakle, glavni migrantski pravac prema zapadnoj Europi staje u Hrvatskoj, jer, iako je Slovenija usvojila Marakeš, postavila je žicu na granicu prema nama. Tu je još i Bugarska kao usmjerivač protoka migranata prema zapadnom Balkanu, kako se slučajno ne bi uputili istočnim krakom do Skandinavije. I to je ciljana strategija, ništa nije slučajno, Hrvatska je po nalogu globalista i Merkelice, uz operativno odrađivanje od strane udbaške anemične crkotine, ostavljena kao posljednji hot-spot i kao reciklažno dvorište za vraćanje neprilagođenih doktora i inženjera iz zapadne Europe.

VL
MO
morejeslano
10:36 01.12.2018.

Prema dokumentima njemačkoga Ministarsva vanjskih poslova za koje je objavio (https://www.breitbart.com) Merkel i njezina vlada su od samog početka (2016 i ranije)bili glavni arhitekt Marakeške konvencije. Tima su vjerojatno probali opravdati zapravo protuzakonito otvaranje granica te poziv migrantima da dođudođu u Njemačku i time napravili zločin protiv svih članica . Zanimljivo je da je i u nizozemskoj u parlamentu i među narodom nastalo veliko protivljenje protiv Marakeške tako da su političari kao i u njemačkoj isto ponudili riješenje da se doda taj papir sa dodatnim objašnjenjem ( ali u medijima se šuti da je tako i u njemačkoj). Globalistička elita ovim sporazumom potpuno će uništiti sve zemlje EU. Podatak da se populacija u Africi svakih 12 dana poveća za 1 milijun stanovnika govori dovoljno. Europa će uskoro nestati. https://www.breitbart.com/europe/2018/11/26/exclusive-german-populist-leader-slams-merkel-for-un-migrant-pact-deception/

VL
DU
Deleted user
12:38 01.12.2018.

Nasa bezkicmenjacka Vlada potpisuje sve sto joj se gurne pod nos. Jednog dana kad nestanu sa scene, tek tada ce Hivatski narod shvatiti koju stetu su im ti ljudi ucinili. I tome su sami doprineli glasajuci i podrzavajuci te kriminalce. Ja mislim da Hrvatski rijecnik nema adekvatne rijeci da izrazim sto mislim o Hrvatskoj (mojoj zemlji) i o lobotomiziranom narodu (moj narod). Jad je jako mala rijec, neznatna naspram onog sto su i sto mislim on njima.

VL
PL
@ploto@
15:27 01.12.2018.

Sve te političare na čelu velikih država trebalo bi smaknuti vješanjem ili streljanjem.Nikad u povijesti naše civilizacije nije bilo ovako podle i perfidne izdaje naroda od vlastitih, nazovi elita.

VL
MA
malopivo
13:40 01.12.2018.

Nadam se i Hrvatska

VL
IV
Ivan2083
22:07 08.12.2018.

Zapamtite imena i prezimena onih koji su sada na vlasti i pazite kako glasate na sljedećim izborima. Domoljubno-Briselska koalicija treba biti srušena!

VL
KO
kordunmoj75
14:14 01.12.2018.

I tu je ta Bozija pomoc Njemackoj,ta najmocinija drzava na svjetu,je usvojila taj sporazum,i Bogce nagraditi ovu veliku i divnu zenu Merkel,i njen narod,a oni sto ni su potpisali,pa i njihova sirotinja.vece decenijama bjezi iz svoji drzava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.