Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Umro od predoziranja, zatvoren Osječanin koji mu je dao heroin u svom stanu

Droga/Ilustracija
Foto: Getty
29.11.2018.
u 14:20

Obdukcija je pokazala kako je nesretni 36-godišnjak udahnuo značajni želučani sadržaj u pluća, nakon čega je došlo do gušenja zbog aspiracije

Zbog predoziranja heroinom, preminuo je 36-godišnjak iz Osijeka, a 39-godišnjak koji mu je tu drogu dao, i to u svom domu, završio je na mjesec dana u istražnom zatvoru. Kada je dojavljena sumnjiva smrt u njegovu stanu, policija je odmah započela krim istraživanje nad 39-godišnjakom.

 - Utvrđena je sumnja da je počinio kazneno djelo omogućavanja trošenja droga, odnosno da je drugoj osobi ustupio prostorije za trošenje i samu drogu, od koje je toj drugoj osobi pozlilo pa je zatražena liječnička intervencija, no preminula je - izvijestio je Ivan Canecki, voditelj Odjela kriminaliteta droga. 

Obdukcija je pokazala kako je nesretni 36-godišnjak udahnuo značajni želučani sadržaj u pluća, nakon čega je došlo do gušenja zbog aspiracije.

- To se najčešće događa zbog težih poremećaja svijesti, kao što su alkoholizam ili konzumacija droga - rekao je Canecki

Nevezano za taj slučaj, kazneno je prijavljen i priveden i 58-godišnjak kod kojeg je pronađeno oko 370 komada MDMA, 25 grama kokaina, približno 100 grama speeda, 30-ak grama marihuane, oko 25 kutija Viagre, više digitalnih vaga i mobitela.

Ključne riječi

Komentara 2

IB
istina_boli
15:47 29.11.2018.

Jel to onaj sto je prodavo drogu djeci ispred skole.

YI
yoca iz amsterdama
09:06 04.12.2018.

imaju li ti GODIŠNJACI ime i prezime, ili da se pazimo svih u njihovim godinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije