Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srušila se
Povratak na članak

Umrla dan nakon što je na Twitteru napisala da radi 30 sati

Zasad nije poznato kakvi su točno zdravstveni problemi uzrokovali smrt Mite Diran koja je radila kao copywriterica u tvrtki Y&R Indonesia

Komentari 1

IM
Immanuell
07:48 17.12.2013.

Citat: "Zasad nije poznato kakvi su točno zdravstveni problemi uzrokovali njezinu smrt." Žena nije spavala 30 sati! Radi u komadu 30 sati! Je li ovome potreban komentar?! Ovima koji bi se sjećali njenog osmjeha treba namjestiti osmjeh na licu tako da im lice doživotno bude osmjehnuto, tako kao kod Pingvina..... Silom i naživo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.