Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srušila se

Umrla dan nakon što je na Twitteru napisala da radi 30 sati

twitter
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
16.12.2013.
u 23:59

Zasad nije poznato kakvi su točno zdravstveni problemi uzrokovali smrt Mite Diran koja je radila kao copywriterica u tvrtki Y&R Indonesia

Mlada copywriterica Mita Diran preminula je u Indoneziji dan nakon što se na Twitteru požalila rekavši da radi 30 sati, piše adage.com.

'30 sati rada i još se držim', napisala je u subotu na toj društvenoj mreži, nedugo nakon čega se srušila, a dan poslije je i preminula. Diran je bila zaposlenica tvrtke Y&R Indonesia koja je na Facebooku objavila da je zatvorila svoje urede u ponedjeljak kako bi njihovi zaposlenici mogli prisustvovati posljednjem ispraćaju.

- Mita je bila talentirana copywriterica s nježnim osmijehom koji će zauvijek živjeti u našim srcima- izjavila je glavna direktorica tvrtke.

Zasad nije poznato kakvi su točno zdravstveni problemi uzrokovali njezinu smrt. Nije jasno ni je li ona povezana s poslom iako neki lokalni mediji za tragediju okrivljavaju duge sate rada i veliku konzumaciju jednog energetskog pića.

Twitter su također preplavile poruke zaposlenika u reklamnoj industriji koji zahtijevaju promjene, jedan korisnik iz Dubaija napisao je: 'Ovo je ludo-niti jedna kampanja nije toga vrijedna'.

>> Twitter zbog gnjevnih korisnika vratio mogućnost blokiranja

 

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
07:48 17.12.2013.

Citat: "Zasad nije poznato kakvi su točno zdravstveni problemi uzrokovali njezinu smrt." Žena nije spavala 30 sati! Radi u komadu 30 sati! Je li ovome potreban komentar?! Ovima koji bi se sjećali njenog osmjeha treba namjestiti osmjeh na licu tako da im lice doživotno bude osmjehnuto, tako kao kod Pingvina..... Silom i naživo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije