Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUKE PO TELEKOMIMA
Povratak na članak

Umjesto ponude stigao mu ugovor i isključenje iz stare mreže

Potrošač ima rok od 14 dana za odustanak od pretplatničkog ugovora bez plaćanja ikakve naknade za raskid. Pri promjeni operatora ne bi smjelo doći do gubitka usluge

Komentari 5

ŽO
žoržet
23:55 10.09.2019.

Kažu u HAKOM-u da "ne bi smjelo doći do gubitka usluge". Ali je došlo: korisnik (čiji?) je ostao bez telefona, interneta i TV-a i baš me zanima hoće li mu nadoknaditi štetu i eventalnu tzv. izmaklu dobit (ako je, primjerice, radio online). A ako kojim slučajem i hoće, hoće li biti kakvih sankcija prema operateru koji se nije držao regulative i zakonskih potreba (o telekomunikacijskim uslugama, pravima potrošača, itd.) ili je HAKOM naprosto još jedno nepotrebno, 'savjetodavno' tijelo bez djelotvornih ovlasti na navodno 'slobodnom' no zapravo prilično divljem i predatorskom tržištu, koje -poput mnogih, još ozbiljnijih institucija države jako dobro i dugo živi na poreznim plećima građana???

VL
ZO
Zooltan
05:25 11.09.2019.

A1 je napravio pomutnju prošli mjesec sa dopisom da povećava cijenu usluge za 20 kuna i mnogi prelaze drugim operaterima pa je nastala gužva. Pretplatnike sad zovu natrag nudeći jeftinije opcije. A1 je bivši Vip, pametnom dosta.

VL
OB
ObrenM
07:23 11.09.2019.

Ovo sto se dogadja, podhumne su zasluge naseg (kako kaze predsjednica) humaniste Hanzekovica i njegovog segrta Orsata.Regulatorna agencija,koja bi trebala cuvati puk od nepostenih operatera je u sluzbi istih.Tko je od djelatnika Hakoma na strani pravde sankcioniran je ili otpusten.Nema segmenta u nasim zivotima gdje vlada vladajuce postenje-Zna se.

VL
RO
RogaBabaroga
08:01 11.09.2019.

ne znas koji od kojegoperater je gorji!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.