Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
11 -1°C
  • žoržet:

    Kažu u HAKOM-u da "ne bi smjelo doći do gubitka usluge". Ali je došlo: korisnik (čiji?) je ostao bez telefona, interneta i TV-a i baš me zanima hoće li mu nadoknaditi štetu i eventalnu tzv. izmaklu dobit (ako je, primjerice, ... prikaži još! radio online). A ako kojim slučajem i hoće, hoće li biti kakvih sankcija prema operateru koji se nije držao regulative i zakonskih potreba (o telekomunikacijskim uslugama, pravima potrošača, itd.) ili je HAKOM naprosto još jedno nepotrebno, 'savjetodavno' tijelo bez djelotvornih ovlasti na navodno 'slobodnom' no zapravo prilično divljem i predatorskom tržištu, koje -poput mnogih, još ozbiljnijih institucija države jako dobro i dugo živi na poreznim plećima građana???

  • Zoolta:

    A1 je napravio pomutnju prošli mjesec sa dopisom da povećava cijenu usluge za 20 kuna i mnogi prelaze drugim operaterima pa je nastala gužva. Pretplatnike sad zovu natrag nudeći jeftinije opcije. A1 je bivši Vip, pametnom dosta.

  • ObrenM:

    Ovo sto se dogadja, podhumne su zasluge naseg (kako kaze predsjednica) humaniste Hanzekovica i njegovog segrta Orsata.Regulatorna agencija,koja bi trebala cuvati puk od nepostenih operatera je u sluzbi istih.Tko je od djelatnika Hakoma na strani pravde sankcioniran je ili otpusten.Nema ... prikaži još! segmenta u nasim zivotima gdje vlada vladajuce postenje-Zna se.

Još iz rubrike Vijesti

Koronavirus
Koronavirus

U Hrvatskoj potvrđeno petero oboljelih. Čekaju se nalazi ostalih testiranih

Autocesta
Dionica zatvorena

Prometna nesreća na A1 između čvorova Zadar I i Zadar II

Koronavirus
Zaraza

U Kini raste broj novozaraženih od koronavirusa. Bilježe se i novi smrtni slučajevi