Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maturalac iz pakla

Umjesto 3 zvjezdice dobili kukce, vlagu, smeće... 'To se nije čistilo'

Maturalac iz pakla
Foto: Screenshot HRT
1/3
25.09.2018.
u 23:24

Iz agencije odgovaraju kako su sve svoje obaveze ispunili, a za podizanje hajke okrivljuju ravnatelja škole Vladimir Prelog

Sedam dana Grčke za 3650 kuna? Roditelji učenika srednje škole Vladimir Prelog bili su oduševljeni ponudom agencije Alga Travel. Ispostavilo se, ipak, da je ponuda bila predobra da bi bila istinita. Umjesto tri zvjezdice, srednjoškolci su dobili maturalac iz pakla začinjen kukcima i vlagom. Iz agencije pak kažu da su svoje obaveze ispunili te krivnju prebacuju na ravnatelja.

- Od toga da su čekali sat, sat i pol, dva sata da ih se smjesti, a nakon toga su dobili sobe koje su daleko od nečega što netko tvrdi da su 3 zvjezdice - zapuštene, prljave... U principu sobe u hotelu koje su pripremljene pola sata, sat vremena prije toga - čisto da se zadovolji forma da je soba pospremljena, nakon toga slike i snimke djece koji su doručkovali u prostorima u kojima se šeću mačke - rekao je otac jednog učenika Davor Skajo u HRT-ovom Potrošačkom kodu

U istom hotelu, "Acharnis Kavallari", odsjeli su i maturanti iz zaprešićke škole ban Josip Jelačić. U sobama su ih dočekali kukci, u ormarima vlaga, a sa zidova se ljuštila boja. 

- Osoblje nije imalo uniforme u kuhinji, po podu je bilo smeća, prašine, hrane. To se nije čistilo ni održavalo - priča majka jednog učenika Snježana Hribar.

Iz agencije odgovaraju kako su sve svoje obaveze ispunili, a za podizanje hajke okrivljuju ravnatelja škole Vladimir Prelog. 

- Agencija je ispunila sve zahtjeve javnog poziva i sve elemente ugovora o putovanju o navedenoj školi. U ovoj prići stoji sprega ravnatelja Zlatka Stića i turističke agencije Speranza koja već 20 godina dobiva sva putovanja ove škole - kaže Andreja Narandža, sales manager u Alga Travel.

O lošim iskustvima svjedoče i profesorice, poput Vesne Marić, koja tvrdi da je od agencije doživjela neugodnost i prije putovanja pa razmišlja o podizanju tužbe. 

- Te prijetnje su još uvijek otvorene, prijetnje u kojima se navodi da ja osobno želim nauditi agenciji, da imam skrivene motive, da surađujem sa zločinačkim mailovima - kaže.

- S moje strane sigurno nije dobila prijetnju - tvrdi pak Narandža. - Ne, ja prijetnju nikakvu nisam slala na mail.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
02:19 26.09.2018.

Ista stvar i u španjolskoj loreta de mar hotel sa 4 zvjezdice kada prljava okolo puno gljivica sobe prljave klime ne rade itd... nije istina koliko platiš toliko dobiješ i nije mala lova Kriva je agencija po meni jer onii su u svemu upoznati od ranije samo što ta bagra njih interesira samo novac a nas tko jebe.

OB
ObrenM
07:17 26.09.2018.

Sto je kriv ravnatelj?Jadni novinari.Cijeli clanak je senzicionalisticno napisan.Komu smeta da kroz blagavaonicu prodje domaca macka?Sve reference ove ponude je bila duzna podastriti iskljucivo agencija.

IM
Immanuell
07:07 26.09.2018.

Pa platite smještaj kako spada kad već idete tako daleko....... Sami kažu da su bili ugodno iznenađeni cijenom, obično se iz toga na kraju izrodi ovako nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije