Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NERADNA NEDILJA Po sili zakona Splićani će ubuduće biti zdraviji i u boljoj kondiciji

Umisto u šoping centre na neradnu nedilju u prirodu!

12.01.2009.
u 17:14

Nedilja nije više dan za šoping centar. Umisto u Merkatora, Getroa, Emmezete, Jokera ili neke druge dobro znane lokacije, Splićani u nedilju pohrliše na - zrak! U prirodu! Za nevirovat koliko je mudra ova naša Vlada.

Umisto da se ljudi i dalje financijski iscrpljuju kupujuć’ najčešće ono šta im nije potriba i šta već imaju (i šta je najgore, to uvik preskupo plate, jer svaka markica diže cijenu u nebo!), sada lipo vataju kondiciju i frišku ariju... Pa sad nek’ netko nešto kaže...

Ionako su bušte propisno ispražnjene u božićnom i novogodišnjem ludovanju i peglanju kartica po sistemu “daj šta još ima”. A usto je i globalna kriza, pa će “back to nature” projekt pozitivno odjeknit širom međunarodne zajednice.

Ne isrcpljuju se tu sve prednosti nove zakonske regulative. Hrvati već neko vrijeme imaju problem i s viškom kila. Koje se ne skidaju u šoping centru. Jer ono malo kalorija šta se izgube od dućana do dućana, višestruko se nadoknade spizom, slatkim... Svega ima po tim šoping centrima, jer gazde se mudro dosjetiše da je sit kupac - najbolji kupac.

E, a sad toga više nema. Nego đir po Baćama, đir po Žnjanu, đir po Marjanu... Friška arija, a ne zadimljeni prostor! Zdravlje Vlada Hrvatima vraća na velika vrata.

Ima i onih, međutim, koji će posal izgubit. Di će oni? Valjda Vlada i za njih ima rješenje, koje ne uključuje (samo) šetanje po čistom zraku...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije