Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno prijavljen
Povratak na članak

Umirovljenik zaražen koronom otišao u Dom zdravlja i ljekarnu

Doveo je u opasnost da se zarazna bolest proširi među ljude

Komentari 3

KO
Kokoiduhovi
17:46 06.01.2021.

Vjerojatno zato što Nema računalo za e-mail komunikaciju s liječnikom, nema telefon jer mu je preskupo plaćati, Nema nikoga da mu obavi ljekarnu i drugo....a država, slavni nam Stožer, te lucidni Premijer, nisu propisali i osigurali provedbu postupka i u i u takvim slučajevima...Ma čudo. A tako uređena, pravna, demokratska 'rvacka

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
19:16 06.01.2021.

Bravo Dida neka te zdravlje posluži i da nam 100-tu doživiš a tvoji neprijatelji kao i dosada neka u smrtnom strahu prožive toliko koliko im preostalo njihovog bezvrijednog života.

VL
K1
Kone_1
14:10 06.01.2021.

Potpuna podrska covjeku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.