Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV POŠTENJAK!

Umirovljenik pronašao na cesti štednu knjižicu s čak 45.000 eura

Sisak: Umirovljenici u šetnji gradom tijekom sunčanog dana
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
13.09.2021.
u 09:13

Budući da sama štedna knjižica nema vrijednost, umirovljenik nema pravo na naknadu za pronalaženje, objasnio je glasnogovornik policije.

Svakom se dogodi da barem jednom u životu nešto izgubi, a vlasnik štedne knjižice u Gornjoj Falačkoj u Njemačkoj može se s pravom smatrati pravim sretnikom. 

Umirovljenik je u ulici Bahnhofsstraße u Regenstaufu (okrug Regensburg) pronašao štednu knjižicu s pologom većim od 45.000 eura, piše Fenix-magazine. 

Pošteni pronalazač odmah je u petak navečer donio štednu knjižicu u policiju, navela je policija. 

Budući da sama štedna knjižica nema vrijednost, umirovljenik nema pravo na naknadu za pronalaženje, objasnio je glasnogovornik policije.

VIDEO: Luksuzna europska željeznica prvi put u Zagrebu, izazvala interes građana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije