Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spašen u zadnji tren

Šetao se sa psom, a onda se dogodila bizarna nesreća i jedva je izvukao živu glavu!

Umirovljenik do glave propao u gnojivo
Foto: Wochit
21.02.2019.
u 09:36

Moglo je biti kobno, no vatrogasci su došli baš na vrijeme kako bi izvukli Marshalla, kojemu je u bolnici pružena njega zbog hipotermije

Nesretnog engleskog umirovljenika umalo je progutalo – gnojivo. Brian Marshall (75) pokušao je spasiti svog psa Archieja iz smrdljive hrpe, no na kraju je sam ostao zaglavljen. I gotovo se nije izvukao...

Vatrogasci su stigli na mjesto događaja u Upper Caldecoteu nakon što je drugi vlasnik psa Matt Hollick čuo zapomaganje kad je izlazio iz veterinarske klinike. 

Moglo je biti kobno, no vatrogasci su došli baš na vrijeme kako bi izvukli Marshalla kojemu je u bolnici pružena njega zbog hipotermije.

– Prestao sam pokušavati sam izaći. Osjećao sam se kao da si kopam grob. Postupno sam odustajao i mislio sam da neću uspjeti – rekao je Marshall.

Pogledajte video izvlačenja:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kljusar
Kljusar
02:14 22.02.2019.

skoro dan žalosti za pesoljubce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije