Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A osvojio bi...

Umirovljeni liječnik otvorio pitanje za milijun pa odustao: Biste li vi znali odgovor?

milijunaš
Foto: Screenshot
13.05.2020.
u 09:13

Natjecatelj koji je na kviz stigao u invalidskim kolicima zbog uznapredovale multiple skleroze, dobitak od pola milijuna funti iskoristit će za putovanje na slapove Nijagare

Umirovljeni liječnik iz Glasgowa, Andrew Townsley, došao je do posljednjeg pitanja u britanskoj verziji kviza ''Tko želi biti milijunaš'', no odustao je i kući otišao s 500.000 funti.

Točno je odgovorio na prvih 14 pitanja, a iako se kasnije ispostavilo da bi pogodio odgovor na posljednje pitanje, nije želio riskirati.

''U povijesti moto sportova, koja je od ovih ikoničnih utrka održana prva?'' glasilo je pitanje, a bila su ponuđena četiri odgovora: Le Mans 24 sata, Monaco Grand Prix, Indy 500 i Isle Of Man TT.

Natjecatelj Andrew za to pitanje iskoristio je posljednji džoker koji je imao te je nazvao prijatelja za pomoć, no ni on nije znao odgovor.

– Ne znam odgovor i ovo je previše novca da se izgubi – rekao je i odustao. Kada ga je voditelj Jeremy Clarkson upitao koji bi bio njegov odgovor, rekao je ''Isle Of Man TT'', što bi bilo točno.

Umirovljeni liječnik koji je na kviz stigao u invalidskim kolicima zbog uznapredovale multiple skleroze, dobitak od pola milijuna funti iskoristit će za putovanje na slapove Nijagare.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
16:24 13.05.2020.

Prva auto utrka je bila 1895 Paris-Bordeaux-Paris a od ovih u kvizu gore napomenutih je Isle of Man TT 1907 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije