Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SAMO 17 METARA OD TLA

VIDEO Umalo kobna vježba: Naglo ponirao MiG-om pa izveo trik u zadnji trenutak

Mig-29
Foto: Screenshot
1/2
04.02.2019.
u 14:49

Često stižu izvještaji kako Rusi agresivno čuvaju svoje granice pa bliskim preletima odvraćaju svaku sumnjivu letjelicu

Ruski vojni piloti poznati su kao vješti u bliskim manevrima. Često stižu izvještaji kako Rusi agresivno čuvaju svoje granice pa bliskim preletima odvraćaju svaku sumnjivu letjelicu.

Stoga ne čudi da za takve manevre vježbaju nekada i u opasnim situacijama. A upravo se takva čini ova vježba koja se ovih dana širi internetom, a snimljena je u Rusiji.

Na snimci se vidi kako dva MIG-a 29 lete u bliskoj formaciji i potom nestaju u oblaku. Odmah potom vidi se kako je jedan pilot naizgled izgubio kontrolu nad zrakoplovom i počeo ubrzano padati prema tlu.

U posljednji trenutak pilot je izveo atraktivan manevar samo desetak metara iznad tla...

Komentara 42

DU
Deleted user
16:04 04.02.2019.

"Rusi agresivno čuvaju svoje granice..."? A kako bi ih trebali čuvati?

AF
AfganistanskiHrvat
16:33 04.02.2019.

Umjesto agresivnog čuvanja granice možda bi trebali čuvati kao ameri, demokratski, na granicama Iraka, Libije, Sirije, Venecuele...........

ZV
Zvjerko
15:21 04.02.2019.

Uh, jbt. hrabrost ili ludost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije