Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krivolov u Benkovcu

Ulovio dva zeca pa ga uhitila policija, oduzeli mu i pušku

ustrijelio dva zeca
Foto: Policijska uprava zadarska
19.11.2018.
u 09:32

Protiv 53-godišnjaka se Državnom odvjetništvu podnosi  kaznena prijava zbog protuzakonitog lova i nedozvoljenog posjedovanja i izrade vatrenog oružja

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je, u noći s petka na subotu, u krivolovu na Benkovačkom području, ustrijelio dva zeca.

U sklopu kriminalističkog istraživanja od njega je oduzeta odstrijeljena divljač te nelegalno lovačko oružje i streljivo - istakao je Elis Žodan, glasnogovornik PU Zadarske.

Protiv 53-godišnjaka se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog protuzakonitog lova i nedozvoljenog posjedovanja i izrade vatrenog oružja.

Ključne riječi

Komentara 13

ZO
zoranos
10:53 19.11.2018.

Što bi on - hranio se van trgovačkih lanaca???? U zatvor sa njim doživotno kao primjer drugima!

MA
maltez
10:19 19.11.2018.

A jest ti vijest , a kada interventna koka sa snajperima srnjake zbog svoje fešte i gulaša,onda o tome ne pišete.

IB
istina_boli
12:39 19.11.2018.

Legalizirani kriminal, registrirani tzv. lovci ubijaju sve sto hoda i trci radi trofeja, zato sto su oni sudci, policajci, doktori, popovi, a obican covjek ne moze ni zeca da se prehrani. Nista, decki , prelazimo na zamke, tise su a divljac mozes dokrajcit i sjekirom i nitko te ne moze optuzit za posjedovanje vatrenog oruzja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije