Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brodogradnja
Povratak na članak

Uljanik je rupa bez dna, a Končar nije država da bi svoj novac ubacivao u nju

Radnici su u ovoj situaciji, kako je to duhovito primijetio analitičar i mali poduzetnik Velimir Šonje, poput Schrödingerove mačke – ni živi ni mrtvi

Komentari 6

LI
lika64
15:04 12.09.2018.

Ima samo jedan ispravan put, a on je vrlo blizu. Trebalo je davno to tako napraviti i bilo bi bolje za radnike i državu.

VL
TR
TrvtkoKomadina01
16:37 12.09.2018.

Mafijaš Končar je za sitnu lovu htio uhvatiti veliku ribu. Očekujemo da će DORH konačno pročešljati i imovinsko stanje i malverzacije druga Končara

VL
GR
grebza
16:12 12.09.2018.

Samo u ovakvoj banana državi je moguće da Uprava i management koji donose poslove i upravljaju firmom ne snose nikakvu odgovornost osim naravno moralne. A vi porezni obveznici plaćajte poreze, prireze i ostale namete i dalje financirajte ovakve trule ii beskorisne tvorevine, političare i njihove lobije.

VL
Avatar kožar2
kožar2
16:04 12.09.2018.

Tu je sve jasno , znanje , prostor i radnici su tu , Ali menagmenta nema , što graditi , što je konkurentno u pomorskom prometu što je in i trenutno donosi največi profit to je posao menagmenta , po po pravilu bi uprave morale znati svoje domete i to iskoristiti na najbolji moguči način ali to se ne ući u hrvatskim učilištima kod nas se uvališ u jednu od partija trabunjaš gluposti i sisaš državna sredstva a kada njih više nema kažeš pardon i odeš u drugu firmu gdje nastavljaš sa prodajom magle . A učilišta nisu prisiljena svoja znanja transformirati u industriju jer dobivaju novac od države od svih onih koji plačaju porez i uživaju u hladu svojih klimatiziranih prostora . Već je vrijeme da se te prakse uvedene u vrijeme Marije Terezije prekinu .

VL
RI
rightside
10:10 13.09.2018.

sve se bolje pokazuje da ovaj uopce nema namjeru dat lovu zauljanik ,uostalom po rjesenju iz finske treba prvo platit za tamosnje malverzacije 50 mil eura kazne,,a to ocito nije dovoljan znak nasoj vladi da tu pricu zavrsi jednom zauvjek, a on neka se onda raspravlja sa jakovcicem, rossandom i mileticem,,)))))

VL
ST
sttipe
14:19 12.09.2018.

Pa tu je priča poznata. Upravu postave stranke, da usmjeri lovu na račune stranačkih glavešina, uz lipu proviziju. Šta veće cifre više namirenih..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.