Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u dubravi

Uletio u bolnicu i urlao na osoblje: Završio na otrježnjenju i čeka ga sud

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
24.08.2019.
u 18:53

Muškarac je bio vidno pijan, a izmjereno mu je 1,33 promila alkohola u krvi.

'Žuta minuta' uhvatila je jučer 47-godišnjeg muškarca koji je oko 20 sati uletio u KBC Dubrava i ničim izazvan krenuo urlati i vrijeđati medicinsko osoblje. Muškarac je bio vidno pijan, a izmjereno mu je 1,33 promila alkohola u krvi.

Incident se dodatno zaoštrio kad je muškarac krenuo prema 37-godišnjoj zaposlenici, koju srećom nije ozlijedio, piše RTL.

Kako se nije htio umiriti niti prestati vrijeđati osoblje, djelatnici Odjela hitne kirurške službe pozvali su policiju.

Nakon što mu je pružena liječnička pomoć, muškarac je odveden na kriminalističko istraživanje te je nakon otrežnjenja uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

Još nije poznato razlog dolaska u bolnicu, tj. kako je zadio ozlijede.

Komentara 5

RA
Rafael55
19:39 24.08.2019.

Mi slusamo urlanje Pupija...zasto nije uhapsen

LA
larala
10:37 25.08.2019.

hitna u kb dubrava hitna gdje bolesni čekaju satima a, hipohondri zauzimaju ambulante kako pojedino osoblje ništa ne bi trebalo raditi.... čast izuzetcima, koji se maksimalno trude i u želji da pomognu bolesnima i čestu budu meta napada svojih kolega neradnika

Avatar Dumen
Dumen
19:45 24.08.2019.

Vjerujem da je bio u pravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije