Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO ISKORISTIO NEPAŽNJU VLASNIKA

Ulazio u nezaključene automobile u kojima bi bio originalni ključ pa ih potom odvezao

Zagreb: Sunčan nedjelji dan brojni građani proveli u Parku prirode Medvednica
Igor Kralj/PIXSELL
15.02.2021.
u 08:25

Mladom kradljivcu sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela

Za razbojništva i krađe osumnjičen je 20-godišnjak protiv kojeg je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu pokrenulo istragu.

Sumnjiči ga se da je 2. veljače u 21.35 došao do jedne benzinske crpke u Zagrebu. Na licu je imao zaštitnu masku, a u ruci pištolj. Ušao je u benzinsku pumpu i zaprijetio djelatnici zatraživši novac. Ona mu je  dala 7.120 kuna, nakon čega je pobjegao.

Osim toga sumnjiči ga se i da je 30. siječnja u 1,29 sati u Zagrebu, došao do parkiranog nezaključanog automobila. Ušao je u vozilo u kojem je pronašao originalni ključ, pa se odvezao.  Automobil kojeg je ukrao i zadržao vrijedan je 50.000 kuna, za koliko je oštećeno trgovačko društvo koje je vlasnik vozila.

Nadalje, 20-godišnjak se sumnjiči i da je 31. siječnja između 22,50 i 23,00 sata u Velikom Trgovišću zajedno s još jednom nepoznatom osobom ušao u parkirani i nezaključani Nissan. Kako je u kontakt bravi bio originalni ključ vozila, 20-godišnjak i njegov nepoznati kompanjon su se odvezli,a šteta je u tom slučaju bila 70.000 kuna.  Mladom kradljivcu sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu  odredio je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

 

Ključne riječi

Komentara 10

CG
crna.guja10
09:58 15.02.2021.

Kako bi rekao Krešo pajser : "mladost- ludost"........

DU
Deleted user
09:34 15.02.2021.

Ako automobil nije bio zaključan onda nema niti provale, nadalje prekršajno je djelo ostaviti ključeve u vozilu bez nadzora jer tko zna može dijete sjeti u auto i recimo zabiti se u masu ljudi!

OB
Oblivion
09:34 15.02.2021.

Brazilac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije