Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav biser

Ukrcavao se u avion sa suprugom i bebom pa posadu šokirao onime što je napravio

avion
Foto: Reuters/Pixsell
06.04.2019.
u 10:13

Muškarac poznat samo kao Xia (30) vjerovao je da će mu to donijeti sreću na letu, no umjesto toga je završio iza rešetaka jer je ugrozio sigurnost putnika

Praznovjeran otac uhićen je prije četiri dana nakon što je zamalo ubacio kovanice u motor zrakoplova na koji se ukrcavao sa suprugom i djetetom.

Muškarac poznat samo kao Xia (30) vjerovao je da će mu to donijeti sreću na letu, no umjesto toga je završio iza rešetaka jer je ugrozio sigurnost putnika, piše Metro.

Muškarac se ukrcavao u zrakoplov aviokompanije Hainan u gradu Urumqi na sjeverozapadu Kine.

Na nadzornoj snimci vidi se kako ulazi prije supruge i kćeri u zrakoplov, no zaustavio se prije vrata kabine kada je vidio rupu na mostu te je unutra bacio nešto nalik na kovanice.

Osiguranje je odmah zaustavilo ukrcavanje te su priveli 30-godišnjaka zbog ugrožavanja sigurnosti putnika.

Xia je kasnije objasnio kako je njegova četveromjesečna kćer prvi puta letjela avionom pa mu je svekrva rekla da treba baciti kovanice za sreću.

Muškarac je u zatvoru proveo 10 dana, a supruga je nastavila let sama s kćeri.

Zaposlenici zračne luke pretražili su tlo ispod zrakoplova te su na kraju pronašli tri kovanice u blizini motora zrakoplova. Let je zbog nepromišljenog postupka kasnio 40 minuta.

VIDEO Pogledajte let ovoga zrakoplova po jakom vjetru

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Dixie_land
Dixie_land
10:42 06.04.2019.

Prije dvije, tri godine pročitao sam isti članak samo je u pitanju bila neka baba u ,a ne ovaj Xia. Ili se dogodilo dvaputa ili novinari nemaju što pisati pa ponovno pišu glupost.

NJ
njofra51
12:30 06.04.2019.

pa da, prastara "novost"

MA
Matrix5
22:24 07.04.2019.

Rekla baba kaže hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije