Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTJERA PO ZAGREBAČKIM ULICAMA
Povratak na članak

Ukrao vozilo pa bježao policiji i udario u parkirane automobile

Nakon što je obio vozilo te ga pokrenuo, mladić se njime vozikao po gradu, a na Slavonskoj aveniji uočili su ga policajci

Komentari 3

KC
Kcro
14:55 25.09.2018.

Jel ovo bio zahirovic ili osmanovic?

VL
ZA
Zagy154
16:08 25.09.2018.

treba pod hitno početi primjenjivati američanske zakone jer ovo očito izmiče kontroli. mojem frendu tip ukrade auto i sudac ga pita jel ukrao auto ili ga je samo posudio,pa je...m te pravosuđe

VL
MO
modovisisajteMaraschino
14:04 25.09.2018.

mi smo početkom devedesetih svaki vikend za izlazak "krali" istog Yugića od jednog penzionera.. navečer ga ukrademo, rano ujutro parkiramo na isto mjesto nazad. I uvijek smo dedi natankali rezervoar... Mislim da deda u 4 godine imao najekonomičniji auto u državi koji ne troši ništa. Čak nam jednom ostavio poruku da je neki kvar na autu pa smo i to sredili. Najzanimljivije je što se nikad nismo upoznali nit nas djed prijavio miliciji. Bilo je na obostranu korist.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.