Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTJERA PO ZAGREBAČKIM ULICAMA

Ukrao vozilo pa bježao policiji i udario u parkirane automobile

Prometna policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
25.09.2018.
u 13:35

Nakon što je obio vozilo te ga pokrenuo, mladić se njime vozikao po gradu, a na Slavonskoj aveniji uočili su ga policajci

Nakon podulje i opasne potjere po zagrebačkim ulicama, pri čemu su oštećena i dva parkirana automobila, u ponedjeljak navečer na III. Kozari putu uhićen je 19-godišnjak.

Kako je priopćila zagrebačka policija, sve je počelo na Kozari boku gdje je mladić te večeri između 19.30 i ponoći odlučio ukrasti Škodu Feliciju zagrebačkih oznaka, inače vlasništvo 77-godišnjaka. Nakon što je obio vozilo te ga pokrenuo, mladić se njime vozikao po gradu, a na Slavonskoj aveniji uočili su ga policajci.

Nakon provjere ustanovili su da je riječ o ukradenom vozilu, pa su vozača zatražili da stane. No umjesto toga on je počeo bježati, a u tom bijegu je počinio više prometnih prekršaja te je udario i u dva parkirana vozila. Policajci su ga nakon potjere uspjeli zaustaviti na III. Kozari putu nakon čega je 19-godišnjaka odveden na policiju radi ispitivanja. Nije priopćeno je li bio alkoholiziran.

>> Pogledajte što Milan Bandić kaže na "upitnu sigurnost" u Gradu Zagrebu

Komentara 3

KC
Kcro
14:55 25.09.2018.

Jel ovo bio zahirovic ili osmanovic?

ZA
Zagy154
16:08 25.09.2018.

treba pod hitno početi primjenjivati američanske zakone jer ovo očito izmiče kontroli. mojem frendu tip ukrade auto i sudac ga pita jel ukrao auto ili ga je samo posudio,pa je...m te pravosuđe

MO
modovisisajteMaraschino
14:04 25.09.2018.

mi smo početkom devedesetih svaki vikend za izlazak "krali" istog Yugića od jednog penzionera.. navečer ga ukrademo, rano ujutro parkiramo na isto mjesto nazad. I uvijek smo dedi natankali rezervoar... Mislim da deda u 4 godine imao najekonomičniji auto u državi koji ne troši ništa. Čak nam jednom ostavio poruku da je neki kvar na autu pa smo i to sredili. Najzanimljivije je što se nikad nismo upoznali nit nas djed prijavio miliciji. Bilo je na obostranu korist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije